Категории

.

Осветителни тела

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://beghler.bg/
Beghler предлага на своите клиенти LED продукти за оветление. LED технологиите са изключително напреднали в днешно време и продължават да се развиват със сериозна скорост. Използването на LED крушки е природосъобразно, тъй като не са вредни за околната среда. Освен това, LED осветлението ще намали значително сметки за ток. LED продуктите на Beghler се произвеждат с мисъл за околната среда, както и за потребителите, които могат да избират измежду различни размери, цветове и стилове LED осветителни тела и крушки.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Осветителни тела
Фирма:
Град:
website
Описание:
Вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, транспорт в страната и чужбина, продажба на професионално оборудване за хотели, магазини, ресторанти и други заведения за обществено хранене, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона.
Фирма:
Град:
website
Описание:
МЕТЕОР-3 ЕООД е създадена през 1993г. Към настоящият момент има три търговски обекта-в Пловдив и в София,където е съсредоточено над 60% от икономически активното население на България. Асортиментът на предлаганите продукти обхваща над 180 000 артикула. Фирмата ни работи успешно с водещи чуждестранни фирми ,производители на висококачествени продукти. В магазините ни можете да намерите подходящи интериорни и екстериорни решения. Разгледайте сайта ни и посетете магазините ни, за да се убедите, че при нас има за всеки клиент желаното осветление!
Фирма:
Град:
website
Описание:
vahs.bg
1. Разработка, производство и внос на: пуско-регулираща апаратура; театрална осветителна техника; студийна осветителна техника. 2. Внос на мобилни сцени, алуминиеви конструкции, подиуми, платформи, телфери, лебедки. 3. Проектиране на инсталации за професионална осветителна техника. Вносител за България на фирми: ADB TTV Lighting Technologies–Белгия; SPOTLIGHT–Италия; ROBE–Чехия; STEINIGKE SHOWTECHNIC–Германия; ELECTRON–Гърция; ALUSTAGE–Полша.
Фирма:
Град:
website
Описание:
online.bg
Осветителни тела и прожектори – за интериор и градини. Индиктори за стълби, пътеки, подходи към гаражи; фасадни прожектори за окачване или вграждане. Директен внос от Великобритания, Германия, Испания, Турция. Тапети от нов тип – CWV Group Великобритания. ОСВЕТЛЕНИЕ Пластмасови решетки и пластини – използват се както за разсейвател на светлината за осветителните тела 4 х 18W, така и за цели окачени тавани / много подходящи за окачен таван за влажни помещения. Лампи на фирма RADIUM Германия ( на едро и като консуматив): -Обикновени -Металхалогенни -Декоративни -Енергоспестяващи -Халогенни -Специални Параболична решетка от полистеарин или акрилик - с метализирано покритие в сребърен или златен цвят. Разнообразие от размери и форми на отворите. Идеална за елиминиране на ефекта „ блестене” на обикновените метални отражатели за луминесцентни осветителни тела – изискване за компютърни зали. ТАПЕТИ На практика се оказват вечни, защото са: - наистина миещи се ( с вода, препарат и четка) - не избеляват Повечето модели имат лепило на гърба, което улеснява лепенето. Създават елегантност и уют.
Фирма:
Град:
website
Описание:
light-cool.com
Меки и гъвкави неони подходящи за осветяване на заведения, хотели, басейни и изработване на светещи реклами. Лесен и бърз монтаж. Ниски работни напрежения.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.megaluxbg.com
Мегалукс предлага широка гама осветителни тела за Вашите интериорни и екстериорни решения. Стил, лукс, разнообразие, високо качество на изработка и дизайн от водещите производители в Европа и цял свят - заповядайте в нашите изложбени зали в София и Пловдив.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Основната дейност на МиВи Груп ЕООД е: - търговия с електроматериали и осветителни тела - изграждане, ремонт и поддръжка на електроинсталации - доставка и монтаж на всички видове електроматериали, автоматика, широка гама кабели и проводници, осветителни тела и консумативи. Разполагаме с необходимото оборудване и специалисти за извършване на качествен и бърз монтаж на предлаганите изделия. Фирмата ни изпълнява електроинсталации на жилищни, административни и промишлени сгради. Изграждане на заземителни и мълниезащитни инсталации. Продуктов каталог: - Електрически крушки - модели крушки, луминисцентни пури, халогенни лампи и игли - Луминисцентни осветителни тела - влагозащитени - Консумативи за всички видове български бойлери - Паркови осветителни тела - Вентилатори за баня - Луни за вграждане - Плафониери - Полилеи - Кабели - СВТ, ПВВМ-Б1, ШКПТ, ШВПЛ, компютърни - UTP, FTP с метална проволка, коаксиален - RG6U, кабели за слаботокови инсталации - пожароизвестяване и озвучаване - Крепежни елементи - шпилки, винтове и дюбели - Изолационни материали, кабелни канали, заземителни шини, гофрирани маркучи - Ключове, контакти, розетки, разклонителни кутии - Автоматични прекъсвачи и контактори - Осветителни тела и компоненти - интериорни и екстериорни - Апартаментни табла - Автоматични предпазители - Машини Bosch - разполагаме с различни видове машини Bosch и консумативи за тях. С вазможност за заявка по каталог - Ел. уреди - всички видове домакински ел. уреди Магазина разполага с богат асортимент от кабели, като има възможност за доставка по заявка от клиента. При наличие на специфични изисквания от страна на клиентите, изискващи стоки и услуги извън продуктовата гама, фирмата е в състояние да ги осигури в най-кратки срокове.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Електроинженеринг. Производство и търговия с осветителна техника и електроматериали. Комплексно инженерингово обслужване, цялостно проектиране и изграждане на ел. инсталации. Производство на електротабла. Дейности в областта на средно и ниско напрежение, слаботокови инсталации. Електрооборудване и електромонтажна дейност.