Категории

.

Паркинги

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
acsystems-bg.com
Фирма ЕЙ СИ СИСТЕМС ООД е частно дружество основано от екип опитни специалисти и инженери в областите автоматика и компютърни системи.Фирменият профил обхваща широк кръг дейности, които са в състояние да задоволят нуждите на клиента, дори там където се налага компетентна намеса в множество тясно специализирани области, като компютърните мрежи, видеонаблюдението,контролът на достъп или паркинг оборудването. Екип от млади професионалисти ще Ви съдейства за обслужването на Вашата компютърна и офис техника, както и за монтираната от нас техника за автоматизация. Ние ще ви предложим комплексни решения и проекти за цялостно окабеляване на бизнес сгради и магазини / компютърни мрежи и телефонни централи /, автоматизация на паркинга и видео наблюдението на Вашите офиси, магазини и складови помещения. При нас ще намерите още и аудио и видео домофонни уредби за Вашата жилищна или офис сграда. Гаражните врати и плъзгащите портали се изработват по индивидуален проект спрямо изискванията на клиента, след посещение на място от специалисти на фирмата. И не на последно място ние ще направим Вашият проект, ние ще Ви продадем техниката, ние ще я монтираме сервизираме и ще Ви предложим абонаментното и обслужване. Получавате всичко, подържайки контакт само с една фирма.
Фирма:
Град:
website
Описание:
2003 Какво представлява автоматизираният паркинг за автомобили?Автоматизираният паркинг е метод за автоматично паркиране на автомобили в наземни и подземни конструкции-гаражи.При автоматизираният паркинг шофьорът паркира своя автомобил върху платформа и го заключва. Оттам той автоматично преминава в гаража, като се движи вертикално и/или хоризонтално и се съхранява на най-близкото до изхода парко место. Системата се управлява от софтуер следящ палетите, подемните механизми и носачите. За да получи автомобила си, шофьорът заплаща с монети,кредитни карти или VIP карти върху конзола, разположена на входа/изхода на паркинга.Системата автоматично определя най-удачния маршрут за придвижване на автомобила и го доставя до изходния портал, откъдето той излиза навън. Автоматизираните паркинг системи са особено подходящи за използване в бизнес и частни условия, фирми за продажба на автомобили, болници, университети, правителствени сгради и особено в жилищните сгради. Те са безопасни, надеждни и здрави и са в съответствие със стриктните изисквания на стандарта БДС EN 14010
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ДИМВИ ЕООД, с адрес София, жк. Банишора, бл. 22 вх. А ет. 5 ап. 89 и телефон 02 8320020 е вписана с основна дейност Паркинги и гаражи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ДЖАНИ КОМЕРС - ИВАН ЕФРЕМОВ ЕТ с адрес Тинтява 5 в София можете да намерите на телефон 02 8737723. Дейността на ДЖАНИ КОМЕРС - ИВАН ЕФРЕМОВ ЕТ е Паркинги и гаражи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ГЕЯ-21-ГЕОРГИ КУШЕВАЛИЕВ ЕТ в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9831239. Фирмата извършва дейност "Паркинги и гаражи".
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ГЕБО ООД с адрес Пловдив, ЖП гара Тракия и телефон 032 621339. Основната дейност на ГЕБО ООД е Паркинги и гаражи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ВЛАДИМИР БАКОЕВ - БАРС ЕТ с адрес Люлин 1, бл. 14 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 8271387. Дейността на ВЛАДИМИР БАКОЕВ - БАРС ЕТ е Паркинги и гаражи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ВАСКО БАЛКАНСКИ ЕТ в ЛУКОВИТ можете да намерите на телефон 0697 55656. Фирмата извършва дейност "Паркинги и гаражи".
Фирма:
Град:
website
Описание:
БУЛТРАНС ЕООД в Шумен можете да намерите на телефон 054 887863. Фирмата извършва дейност "Паркинги и гаражи".