Категории

.

Печати

Фирма:
Град:
website
Описание:
ОБЩИНСКО ИЗДАНИЕ, КОЕТО ОТРАЗЯВА ДЕЙНОСТТА НА КОМПЛЕКСА Марица изток
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЕТ "Маунтпрес - Иван Динков" издава сп. "Върхове", луксозно издание за планини, планински туризъм и спортове.
Фирма:
Град:
website
Описание:
“ПРИНТАМАКС” АД Ви предлага висококачествен пълноцветен широкоформатен печат с машини Scitex GrandJet , върху разнообразни ролни материали, хартия, винил, PVC самозалепващо фолио и други, с ширина на печат до 5м. и 50 м. дължина. Най-високоскоростната машина SEIKO IP-4500 за 6-цветен пиезоелектричен печат в своя клас. Осигурява висококачествен дигитален печат с резолюция 720 dpi с мастила на маслена основа, устойчиви и ярки цветове без изсветляване до 1 година без необходимост от ламиниране. Възможност за отпечатване на рекламни постери, както за външни така и за вътрешни условия върху голямо разнообразие от материали с ширина до 1,35 м. Отличното цветово възпроизвеждане, използвайки 6 цвята, позволява дори деликатните цветове на човешката кожа да бъдат пресъздадени с качеството на фотоснимка. Това осигурява оптимален резултат на печата за професионалисти, които държат на точния и наситен цвят.
Фирма:
Град:
website
Описание:
netvisio.net
Светлинна реклама, печатна реклама, надписи и обемни букви, рекламни конструкции, изложбени конструкции, надписи върху превозни средства, визуална комуникация, алуминиеви дисплеи, художествена фотограгфия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
farmer.bg
Вестник "Земеделски пазар" е седмично издание за земеделие, селско стопанство, агробизнес, борси и безплатни обяви. Всеки понеделник на пазара е "Земеделски пазар".
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата ни е издател на специализирани списания и справочници. Списанието "TEXTILE, MACHINES &TECHNOLOGIES" е едно от тях. В него се разглеждат проблеми и се представят наши и чужди фирми. Нови и модерни технологии. Изказвания на специалисти в областта текстила. Новини и актуална информациа от света. Отразяване на събития в сектора. Изданието се разпространява безплатно. За целта е нужно само да дадете вашите адрес и телефон на посочения електронен адрес. Списанието е месечно с тираж само за България 3000.
Фирма:
Град:
website
Описание:
nat.bg
Вестник "Развитие" е частен вестник - разпространява се в Севлиево и на територията на община Севлиево.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Специализиран седмичен вестник за реклама, който се разпространява безплатно всеки понеделник в тираж 50 000 броя във Варна, Добрич, Шумен, Каварна и Провадия. Изданието представя бизнес информация и каталог на фирми от Североизточна България. Възможност за online поръчка на рекламни публикации, както и абонамент за електронния бюлетин на адрес: http://www.vestnikreklama.bg/bg/subscribe.php
Фирма:
Град:
website
Описание:
avtogaz.com
"АвтоГАЗ" е единственото луксозно издание за автомобили и алтернативни горива в България. Всеки месец в списанието може да се намери интересна и полезна информация за автомобили, автомобилни технологии, пропан-бутан и останалите алтернативни горива, газовите системи и много други. Рекламодатели в нашето списание са такива големи фирми като "Кълвача ГАЗ", "Русе Газ", "Шел България" и "Шел Газ", "Аутотехника" и др. Списанието се разпространява на традиционните места, в търговските комплекси на OMV, Shell и Лукойл, както и със собствено разпространение в по-голямата част от газ станциите и автогаз сервизите в цялата страна