Категории

.

Плажове

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://keramoti-info.com/
Сайтът съдържа цялостна информация за гръцкия курорт Керамоти. Описани са особеностите на градчето като лятна дестинация и възможностите за настаняване в него. Представени са богатите на туристически забележителности околности на Керамоти и възможностите за развлечения в тях. Сайтът предлага също и виртуална разходка в заведенията на курорта. Керамоти е популярна дестинация за семеен и екотуризъм от началото на май до втората половина на октомври. За курорта са характерни златисти плажове, спокойствие и много зеленина. В Керамоти има различни възможности за настаняване - от непретенциозни хотелчета до модерни комплекси с апартаменти. В околностите на градчето се намират някои от най-посещаваните гръцки дестинации - о. Тасос, Кавала, Ксанти, р. Нестос, Солун и др. В сайта ще научите тяхното разположение спрямо Керамоти и техните основни забележителности. Поместена е и секция с галерия, представяща красотата на градчето в снимки.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://keramoti-bg.com/
Курортът Керамоти се характеризира с приятелска атмосфера и дружелюбно отношение към българските туристи. Морският гръцки град е предпочитана лятна дестинация и постоянно местообитание за много наши сънародници, които искат да се потопят в гръцките обичаи и природа, но в същото време да запазят връзка с родината. Цели хотели в курорта се менажират от български персонал, които сервират на своите гости характерни за нашите ширини ястия и предоставят удобства като родни телевизионни канали. В Керамоти има още и магазин с традиционни за нашата страна хранителни стоки. Срещат се и ресторанти с български менюта и персонал. Сайтът www.keramoti-bg.com предлага обширна информация, в услуга на българските туристи в курорта. Можете да разберете кой е най-прекия път от Вашия град до Керамоти, да научите кои са търговските и туристическите обекти, които си струва да бъдат посетени, както и да се запознаете с практични съвети, които ще Ви бъдат полезни по време на Вашия престой в градчето.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ВОДЕН ПАРК ПИРАМИДИ, с адрес Банкя и телефон 02 959 90 16 е вписана с основна дейност Плажове.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма БГГ ЕООД с адрес Цар Симеон I 31, ет. 3 в Варна можете да намерите на телефон 052 631726. Дейността на БГГ ЕООД е Плажове.