Категории

.

Полагане на мазилки

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.rusinov-stroi.com
Русинов строй” EOOД развива дейността си в пет основни направления:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
freshbuildbg.com
ФрешБилд ООД е специализирана фирма в изработката на венецианска мазилка (стуко), декоративни и интериорни мазилки. Предлагаме и всякакви довършително-ремонтни дейности за частни и корпоративни клиенти. Регистрирана през март 2009г. със седалище в град София, ФрешБилд си постави за цел да предложи на своите клиенти гарантирано качество и професионална изработка на всеки свой проект. Работим с иновативни технологии и материали, предлагаме луксозни и нестандартни решения за частни домове, офиси, магазини, заведения, хотели и административни сгради. Екипът ни е съставен от млади и енергични хора. Държим на кратките срокове за изработка, както и на прецизност при работа във всеки наш проект. Опитът ни позволява да бъдем надежден партньор, като ви предложим консултация при избор на цветове и материали, съобразени с последните модни тенденции, които да задоволят всеки вкус. Ползваме висококачествени италиански декоративни бои и венециански мазилки, екологични бои, апликации и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
utiformbg.com
Delta MIX , PFT G4 , MAI 4YOU BUSINESS , MALTECH m2 и други. Фирмата разполага с високо квалифицирани специалисти. Дневният капацитет на една бригада в напълно завършен вид е от 70 до 100 кв/м. Това е най-бързия и качествен метод на довършване от груб строеж до БОЯ. Работим с KNAUF ,ROFIX , ALCYBAY , BAUMIT ,ASTASH и други.На всички външни ъгли поставяме специални усилени профили на фирма PROTEKTOR за външни ъгли. При нужда или по желание на клиента, някои ъгли могат да бъдат хармонично закръглени. ГАРАНТИРАМЕ ЗА КАЧЕСТВОТО И БЪРЗИНА НА ИЗПЪЛНЕНИЕ.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Бордо Дизайн - довършителни и цялостни ремонти на жилищни и административни сгради.Екипът се състои от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в страната и чужбина. Фирма Бордо Дизайн ООД извършва довършителни и цялостни ремонти на апартаменти, офиси, заведения, жилищни и административни сгради. Екипът се състои от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в страната и чужбина. Ние предлагаме на клиентите си отлично качество, коректност и конкурентни цени. Услугите, които предлагаме, са: - сухо строителство- окачени тавани - преградни стени- предстенни обшивкибояджийски услуги фаянс и теракот - вътрешни изолации- дизайнерски решения- фигури- скрито осветление- тавани на няколко нива- декоративни орнаменти
Фирма:
Град:
website
Описание:
Предлагам финни шпакловки, структурни мазилки и боядисване.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ET МАРГЕР - МАРИО МИЛЕВ извършва следните дейности: - цялостни ремонти на апартаменти и къщи - водопровод и електро инсталации - гипсови шпакловки и монтаж на гипсокартон, преградни стени от гипсокартон - окачени тавани, зидарии, замаски, топлоизолационни системи с ЕПС И ХПС - полагане на всички видове вътрешни и външни мазилки - монтаж на улуци и водостоци Фирмата работи със следните продукти: - Триокс Ф, керамик, natural - Висококачествена силиконова мазилка - EPS - GBC F 16 / универсален теракол - топкол - Грундове и др. Фирмата разполага със собствен транспорт и скеле. За всички операции извършени от фирма МАРГЕР се издава писмена гаранция.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ТОРНАДОПЛАСТ работи в сферата на строителството и ремонта.Дейността включва изпълнение на обекти "до ключ", текущо поддържане и ремонт на строителни обекти в рамките на гаранционния срок, разширението, промяна предназначение на сградите и др. Фирмата организира доставка на всички материали, машини, съоръжения и конструкции, необходими в процеса на изграждане на обектите. Управленският екип на ТОРНАДОПЛАСТ ЕООД включва специалисти с висока квалификация и значителен трудов стаж в областта на строителството. Организацията на обектите се осъществява от добре обучен технически персонал. Фирмата разполага с персонал разпределен в специализирани бригади по следните дейности: груб строеж, довършителни СМР, електроинсталации, В и К, производство на алуминиева и ПВЦ дограма, както и монтаж на дограмата.Фирмата изпълнява всички дейности от изкопните работи до окончателно завършване на обекта, като и поддръжка на изпълнените обекти в договорения гаранционен срок. Ние предлагаме - Бояджийски работи- В и К инсталации и външно В и К- Външна и вътрешна мазилка- Груб строеж- Ел. инсталации- Изкопни работи- Метални конструкции - Окачени тавани- Подови и стенни настилкиТеракот, фаянс, гранитогрес, мозайки, мрамор, естествен и изкуствен камък- Производство и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма- Топлоизолация- Хидроизолация- Шпакловки Клиенти и партньори ТОРНАДОПЛАСТ ЕООД е в отлични отношения със своите партньори - доставчици и клиенти:- Добричстрой - гр. Добрич;- Вили - Яни ЕООД, гр. Добрич;- ЕТ Явор Николов , гр. Каварна;- Жени - 02 ООД;- Изола Петров ЕООД, гр. София;- Строймаркет , гр. Варна;- Алтест Ай Джи Ти , гр. Варна;- Селена България ЕООД, гр. Варна и други. От създаването си до момента ТОРНАДОПЛАСТ ЕООД е изпълнила всички възложени обществени обекти: - За община Елин Пелин - Църква Св. Григорий в с. Григорево; читалище Георги С. Раковски в с. Григорево; манастир Св. Николай в с. Белопопци.- За община Аксаково - ОУ Св. Св. Кирил и Методий в с. Игнатиево; ОУ в с. Любен Каравелово.Всички обекти са възложени на конкурсни начала по Закона за обществените поръчки и са въведени в експлоатация в договорения срок. Инвеститорите и Строителния надзор оценяват като много добро качеството на изпълнените от фирмата обекти.