Категории

.

Полиграфия

Фирма:
Град:
website
Описание:
koalapress.com
Издателство „Коала прес“ е основано в Пловдив от екип с дългогодишен опит в областта на книгоиздаването. Основната цел на „Коала прес“ е да създава висококачествени издания, като залага на професионализъм, творческо мислене и лоялност към чуждестранните и българските партньори и клиенти. „Коала прес“ поддържа добри взаимоотношения с български и европейски издателства и организации и се стреми да създава нови партньорства и да разширява дистрибуторската си мрежа. „Коала прес“ очаква нови предизвикателства от своите партньори и клиенти в областта на: книгоиздаването; новите технологии; графичния дизайн; превода на материали; коригирането и редактирането; изработката на рекламни материали; аусорсинг на издателски услуги.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Издателство „ПАРИТЕТ” е динамично развиващо се издателство, заемащо твърди позиции на българския книжен пазар. Девиза, определя дейността на издателството ни – „Нашите книги правят живота ви по-добър”. Това са книги за най-важното в живота на човека – за здравето на тялото и духа. Основните направления на нашето издателството са: алтернативна медицина; езотерика и съвременни езотерически практики; практическа философия; психология на личноста и успеха; тайственото и непознатото; потенциалните свръхспособности на човека. Издателство „Паритет” винаги е готово да си сътрудничи и да поддържа интересни литературни проекти, които помагат на човека, да намери себе си, да има увереност в света, да намери път към свободата и да разшири кръгозора си.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Издателство Световна библиотека предлага илюстровани енциклопедии, детски книжки, романи, здравна литература, бизнес книги и др. Голяма част от изданията са оригинални продукти, изпълнени на световно ниво. Някои от тях са разпространени с огромен успех в партньорство с вестниците „Труд” и „24 часа”. Поредиците, посветени на българската история, география и култура са единствени по рода си на пазара и се радват на нестихващ интерес. Техни автори и консултанти са водещи български писатели, учени и художници. Дело на издателството е и най-голямата и авторитетна илюстрована енциклопедия по алтернативна медицина.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЗА НАС Фирма ТОП ДОГ ООД е специализирана в изработването на малки изделия от метал и дърво, щанци, матрици, топли и студени печати и др. С навлизането на все повече еко програми се насочихме към производството на дървени бъркалки за топли и студени напитки, клечки за сладолед, боцкалки, вилички и др. Изработваме различни форми и размери, брандираме и ароматизираме по желание на клиента. Предлагаме различни видове опаковане, също така и контеинери за някои от видовете бъркалки които могат да се монтират на различни места като барове, магазини кафе автомати и др. Възможно е също и реклама върху самите тях. Работим с редица заведения,кофе шопове,ресторанти и др като се надяваме да сме ви полезни и на вас настоящите клиенти. ОФЕРТА 500 бр 19 см на 0,6 цена 3.00 лв 500 бр 14 см на о,6 цена 2,36 лв 500 бр 12 см на о,6 цена 1,70 лв 500 бр 10 см на 0,8 цена 1,60 лв 500 бр 9 см на 1,0 цена 1,50 лв 1. Цена на клише, матрица пирографна за брандинг на изделието 200 лв заплатена еднократно от клиента 2.Срок на изпълнение – 20 работни дни след заплащане 100% на матрицата. 3.Цените са с ДДС. Банка: ProCredit Bank, BIC: PRCBBGSF IBAN: BG85 PRCB 9230 1028 0711 15 ;
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Разпространение на вестници,списания и абонамент.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
gagarin.eu
Производство на луксозни етикети и многоцветни опаковки от хартия и картон.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание: