Категории

.

Представителства

Фирма:
Град:
website
Описание:
ironlogic.bg
Дизайн, разработка и производство на електронни продукти и модули – това ние правим най-добре. Основни продукти на компанията: Системи за контрол на достъпа и работното време RFID-оборудване Услуги по договор и производство на електронни продукти. Притежавайки професионален опит, компетентност и цялото необходимо оборудване, нашата дейност е насочена изцяло в посока на създаването на продукти, услуги и условия за работа, предназначени максимално да удовлетворят нашите клиенти, т.е. Вас.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
tsgimex.com
TSG IMEX, ООД е създадена, за да запълни нуждите на нашите бързо разширяване на базата на вътрешни и международни клиенти. Ние предлагаме World Wide инфраструктура може да местонахождението, сключване на договори, морския транспорт и складиране суровини, произведени продукти и услуги. TSG IMEX, ООД е активен партньор на Световната търговска кооперация на дипломираните брокери, които работят заедно, за да запълни нуждите и предоставяне на услуги на техните клиенти. Нашата мисия е проста, да доставим продукти и услуги за 90% по-малко в сравнение с традиционните източници, както и да осигурим първокласно обслужване в процеса.
Фирма:
Град:
website
Описание:
bk.ru
На вниманието на управителите на Български фирми желаещиизнос за Турция, и внос от Турция. Занимавам се със организиране двустранни бизнес срещи с фирми производители и вносители от Турция, България, Руссия, Беларус, Казахстан, Украина. Мога да отговарям на вашите зададени въпроси за внос и износ. Парапети и аксесоари от неръждаема стомана и алуминий Фасадни мазилки 25кг-16.70 дол. Травертинови плочи полирани,с различни размери за подове, цоколи, стъпала, за външни фасади, различни ведовеорнаменти от МРАМОР, ТРАВЕРТИН, ОНИКС и ПРИРОДЕН КАМЪК Натурални каменни плоскости и плитки по размери на клиента, кремав цвят с кафеви нюанси за подове за огради и фасади /може и на блокове. Текстилни изделия - ОРГАНИК АНТИБАКТЕРИАЛ от СОЯ и БАМБУК (платове за ризи, дънкови костюми с богата гама разцветки, конфекция дънкови комплекти - младежки дамски, хавлии и халати). Цялата продукция само за износ. Спални комплекти и спално белъо Мебели класически и модерен стил ( трапезарии, спални- завършен вид) Столове -много изгодни цени, букови класически много модели с дерворезба,шлайфованиготови за байцвани и тапициране. Изгодни кухненски коплекти за хранене ъглова с ракла, маса и 2 стола, комплект клюкарки 2+1+1+ масичка, Корпуси класически стил с дърворезба букови 3+2+1+1 +масичка по желание на клиента може да има и механизъм за легло, шлифовани готови за байцване, лакирване и тапицирване. Голям избор на Мрамор,Травертин, Оникс, Натурален Камък и единственна кариера в Света добива се камък в цвят на дъбов фурнир.
Фирма:
Град:
website
Описание:
cokc.biz
СОКС Бизнес ЕООД е единствената Българска компания с лични офиси в България (Благоевград и София) , Китай - Чонгчинг, както и в САЩ (Ричмонд, Вирджиния). Компанията е напълно Българска инвестиция и е първата по вида си в Китай. През месец Август, 2007, компанията отвори два офиса на територията на Сток-он-Трент, Англия. Офисите ще предлагат стоки за задоволяването на нарастващият интерес на компании от нашите услуги. Компанията работи в сферите на бизнес представянето и внос/износ от Китай и България, както и за популяризирането на Българската култура, традиции и продукти в Азия. До момента сме осъществили износа от България на вино, шоколад, розово масло и розова вода, както и други хранителни продукти. СОКС Бизнес непрекъснато търси производители на различни продукти за износа им на Азиятските пазари, както и клиенти заинтересовани от внос на Китайски стоки на най-конкурентни условия. СОКС Бизнес предоставя пълен набор услуги за плавното и безпроблемно протичане на поръчките, качествен контрол, изчисляване капацитета на товарене на контейнери, преводи, транспорт, логистика, освобождаване от митнически контрол и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
usaexportimport.com
Официялен представител за България на един от най-големите в момента експорт-импорт портали в интернет. В момента уеб сайтът притежава повече от 300 000+ страници и предлага Безплатно Добавяне на експортно/импортно ориентирани и външно търговски компании и организации. Много ресурси, специфична информация, онлайн инструменти, бизнес решения, бизнес услуги, форуми, експорт импорт оферти, тарифи, мита, митници и много повече. Покрива повече от 270 страни и територии по света включително и България. Повече от 150000 бизнес категории и индустриални сектори.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ЕООД с адрес Дружба-2, бл. 252 вх. Б ет. 7 ап. 45 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 088 8302305. Дейността на ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ЕООД е Търговски представителства.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ИНДЕПЕНДЪНТ ПЕТРОЛИЪМ ДИСТРИБЮШЪН СПРЛ-ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, с адрес София, бул. П.К.Яворов 38-40 и телефон 02 9628426 е вписана с основна дейност Търговски представителства.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ИНДЕЗИТ КАМПЪНИ БЪЛГАРИЯ ЕООД, с адрес София, бул. Драган Цанков 36 и телефон 02 9693655 е вписана с основна дейност Търговски представителства.