Категории

.

Преводачески услуги

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://accoladebg.com/
Създадена през 1997 г. и работи в сферата на предпечатното оформление и копирните услуги. От 2010г. започва да извършва преводи и легализация на документи, като в последствие разширява дейността си и започва да предлага обучение за деца, ученици и възрастни. Фирмата работи с голям брой отлични преводачи, с професионален опит в преводите на стандартни и специализирани документи и материали. Преподавателите и възпитателите в езиковия център са с дългогодишен опит в езиковото обучение.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.prevodi-arena.com
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР АРЕНА - Езикови курсове, преводи и легализация в гр. Пловдив. Преводи английски, немски, френски, италиански, руски и много други езици. Легализация. Обучителни курсове по математика, литература, чужди езици и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://mitratranslations.com/bg/
Митра Транслейшънс ООД е водещ доставчик на богата гама продукти: преводи, интерпретационни услуги, транскрипция, дикторски услуги, локализация на софтуер, маркетинг и медицински преводи, TM стратегии и мениджмънт, качествен мениджмънт и лингвистични услуги за всички европейски и азиатски езици. Митра Транслейшънс ООД се е наложила като основен пазарен лидер в услугите за преводи и локализация. Притежаваме 25-годишен опит и разполагаме с капацитет за управление на проекти с голям мащаб, ресурси за реализиране на проекти в специфични индустрии и експертност, която ще покрие всички Ваши нужди в областта на преводите и локализацията.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма Мисков 96 предлага преводачески услуги, легализация на документи, счетоводно обслужване, всички видове застраховки
Фирма:
Град:
website
Описание:
izpolzvai.com/prevedi.php
Онлайн преводи от/на Английски или Немски език само срещу изпращането на един смс.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ИНТЕР ЛИНГВА е лицензирана преводаческа агенция, намираща се в Нова Загора. Фирмата е създадена през 2005 г. и извършва дейност съгласно Договор № 986, сключен с Консулски отдел към Министерство на външните работи на България, за извършване на преводи на официални документи и други книжа от български на чужди езици и обратно.Извършваме преводи от и на 30 езика.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.bookriders.net
- 15 годишен опит в областта на писмените, устните преводи и легализацията
Фирма:
Град:
website
Описание:
Преводи от/на гръцки език на всякакъв вид документи, кореспонденция, материали от медиите, научна и художествена литература. Преводи от/на всички европейски езици. Заверки и легализация. За фирмата работят преводачи с дългогодишен опит.
Фирма:
Град:
website
Описание:
onlain-prevod.eu/
Онлайн-превод.eu ви предлага професионален онлайн превод. Това е нова за българия услуга. Вие ни пращате текста за превод + смс, чрез който заплащате за превода, а ние ви връщаме превода до 24 часа. За повече информация посетете сайтът ни: onlain-prevod.eu.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Завършила съм Турска филология-магистър в ШУ"Константин Преславски".Имам опит в преводи на общински докумeнти, пълномощни, договори, дипломи, анекси, фактури и др. Съобразявам се с цените на агенциите, за да може да реагираме по-бързо на запитвания и поръчки на клиента. Имам готовност за изпълнение на бързи и експресни поръчки.Може да направим и връзка по skype meli.1231 Телефон за връзка 0894715119 e-mail reyhan1992@abv.bg