Категории

.

Продажба и сервиз на мобилни телефони

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.vsichkistoki.com
Магазин за GSM мобилни телефони и аксесоари Vsichkistoki е с утвърден опит в продажбата и поддръжката на мобилна техника. Ние сме на пазара от 2005г. През всичките тези години се стремим да осигурим на клиентите си доказани, оригинални мобилни устройства с много високо качество и производителност. Зад марките и името на продуктите стоят самите производители, който няма нужда да рекламираме, защото ние предлагаме телефони само на най-реномираните брандове в света. Защо да изберете услугите на Vsichkistoki.com ? -Стремим се да се отнасяме с уважение към индивидуалните нужди на всеки клиент и да му предложим точно това, от което има нужда. -При нас може да намерите най-модерните телефони и мобилни устройства на пазара, на най-добри цени. -Професионален GSM сервиз и добре разработена система за дистанционни услуги. -Нашите усилия са насочени към това да се отнасяме с клиентите си така, че те да се върнат отново при нас, когато имат нужда.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://zatelefona.bg
Онлайн магазинът zatelefona.bg е един от проектите на фирма Иновейшън Уъркс ЕООД. Нашата мисия е да предлагаме продукти и услуги по иновативен начин. В проектът ни zatelefona.bg ние предоставяме удобен и лесен достъп до последните стоки в света на мобилните технологии. Използваме оригинален подход за изобразяване на съдържанието на онлайн магазина, който помага на нашите клиенти бързо и лесно да достигат до търсената от тях стока. Не само това, но и предлагаме пакетни оферти към повече от 80% от продуктите си, бърза доставка и възможност за връщане на продукта в седем дневен срок. При нас винаги ще намерите качествени и иновативни стоки от света на мобилните технологии.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
iGO ver.8 с подробни карти за България и Европа за 2009 г. - 2010 г. ОПЦИЯ ПО ЖЕЛАНИЕ ОТ КЛИЕНТА ПРОГРАМА ЗА КАМИОН ОПРЕДЕЛЯНЕ ВИСОЧИНА ТОВАРОНОСИМОСТ ЗАДНА И ПРЕДНА ОС MC GUIDER 2010 Гаранция – 6 МЕСЕЦА * Дисплей: ултратънък сензорен TFT 4.3, * Чипсет: Mediatek MT3318 с ниска консумация на енергия * Процесор: Samsung S3C 2440A, 400Mhz * Слот за карта памет: micro SD до 8 GB * Поддържа формати: JPG, AVI и e-book txt FM BLUTOOTH формати * Мини USB конектор 1.1 * Приема сигнал от 20 сателита едновременно за оптимално позициониране * Стойка за автомобил * Вградени говорители * Захранващ адаптер: 12V * Операционна система: MS Windows CE Net 5.0 * Гласови команди на български език * 2Gb карта с подробни карти за България и цяла Европа За контакт: GSM: 0889/ 71-68-82 Skype: thunder77abv.bg Пловдив Работя с куриер ЕКОНТ с опция "ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ" за цялата страна.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
mavropoli.com
С гордост мога да кажа, че основите на нашата дейност датират от 1990 година, а не малка част от Вас, вървят трудния път с нас от самото начало. Поемайки щафетата на семейния бизнес, осъзнах нуждата от адекватни промени отразяващи динамичния свят, в който живеем и работим.
Фирма:
Град:
website
Описание:
netix-bg.com
НЕТИКС ООД е компания ориентирана в сферата на комуникационните решения, като предлага продажба, монтаж, програмиране и поддръжка на всички видове телефонни централи (аналогови, цифрови и IP) Web: www.NETIX-bg.com E-mail:office@netix-bg.comДопълнителна информация НЕТИКС ООД е компания ориентирана в сферата на комуникационните решения, като предлага всичко необходимо за Вашия офис – телефонни централи, телефони, факс апарати, матрични принтери, мултифункционални устройства, IP камери и др. Услуги: • монтаж и поддръжка всички видове телефонни централи и системи(аналогови, цифрови и IP); • безплатна консултация за избор на оптималната за Вас телефонната система; • доставка, инсталация, програмиране и пускане в действие на телефонни системи; • гаранционна и извънгаранционна поддръжка; • доставка и инсталиране на разширителни модули и платки за телефонни централи; • програмиране (препрограмиране) и настройка на телефонни системи; • извършване на промени във вътрешната инсталация; • други услуги, осигуряващи оптималната и безпроблемна работа на Вашата комуникационна система. Контакти: инж. Николай Цветков - тел:0878312823 Web: www.NETIX-bg.com E-mail:office@netix-bg.com