Категории

.

Птицевъдство

Фирма:
Град:
website
Описание:
Внос на опаковки за яйца(PS), разнообразие от видове кутии за 2, 4, 6, 10, 12, 15, 20, 30 яйца, всички размери S,M,L и XL, в богат избор от възможности за директен печат и залепен етикет
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЕТ "Лагал" е създадена през 1992 год. с основна дейност птицевъдство- производство на еднодневни пилета, угояване до100 хил.бр. месечно, клане и търговия на птиче месо и субпродукти в собствени търговски обекти. След 2000г. фирмата насочи своите ресурси за разширяване дейността по люпене на еднодневни пилета в собствената си, напълно оборудвана люпилня в с. Поликраище. За целта се увеличи капацитета и, и същата получи регистрация от РВМС -гр. В.Търново и разрешително за работа по изискванията и стандарта на ЕС.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма Фафи Георги Христов се занимава с търговия на птици и фуражи. Пилета за месо и яйца, кокошки, гъски, патици и пуйки. Храна за домашни любимци и аксесоари. За количества - доставка по домовете. На пазара сме от 10 години. Фирмата е създадена през 2007 година, за продажба на фуражи. Работим основно с марките - Росица - Павликени, Вианд - София и Агропланд - Грамада. Винаги сме коректни с клиентите и сме точни в изпълнението.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Асчент Груп е консултантска група, създадена да посрещне нуждите от висококачествени бизнес услуги за организации, които инвестират в Източна Европа. Чрез нашата група компании, ние предлагаме професионални услуги, свързани с бизнес развитие, финансово консултиране, счетоводно и данъчно обслужване, одит, обработка на заплати, юридическо консултиране, управление и развитие на човешките ресурси и обучения. Чрез мрежата си от офиси в Букурещ и Арад (Румъния), София (България), Кишинев (Република Молдова), Белград (Сърбия) и Лимасол (Кипър), Асчент Груп предлага локални решения за глобалния бизнес
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.mertveterinerlik.com.tr
топлинен контрол ; чувствители(сензори­)на влага и контрол на влагата; комуникационни протоколи и разширение; сигнализация за висока и ниска температура контрол на осветлението , контрол на храненето; напоителен контрол автоматичен ръчен контрол;топло-чувствителна автоматична операция;доклад;календарни проучвания ;езикови опции-избирания графичен дисплей. Еднодневни хранилкиПозволява на малките пилетата безпроблемен достъп до храната и бърз старт при тяхното израстване.Желателно е ползването им през първите седем дена. За 100 пилета е нужна една хранилкаТаблоПиано табло включва допълнителни функции освен тези които са посочени в нормалното табло; осветление хранене ;транспортна група .При спиране на ел.захранването може да продължи работата си с помощта на собствени акуломаторни батерии.ОсветлениеПредлагат се специални трансформатори за които се закрепват икономични осветителни тела от 7-9-11 вата те са със дълъг живот и ниска нужда от обслужване. Охладителна системаПредставляват охладителни пити които се поставят като количество според кубатурата на халето . Използват се за охлаждане и филтриранена постъпващия въздух в халето.Работния процес представлява циркулираща вода която преминава през охладителната пита с помощта на помпа която циркулира . Коренно променя микроклимата в халето през летния сезон и допринася за ниска конверсия за периода на отглеждане.Охладителната система се управлява от компютърно управление и работи в синхрон със вентилационната система според зададените градуси.Могат да бъдат изработени като размер посочено от клиента.Въздушна клапаПроизведен е от компресиран полиуретанов материал.Самият материал по естество изолационен материал.Полиуретановите прозорчета(клапите)с помощта на една централна система се управляват ръчно или с моторизирани кранове .Според дизайна 2/3 част от горе и 1/3 част от капацитета на въздуха използва от долу.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Люпилня Мартиво - Румен Кирчев се занимава с целогодишно люпене на пилета - бройлери, кръстоска и стокова носачка. Фирмата предлага яйца - разплодни и стокови.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Продажба на разплодни яйца - общоползвателни. Бройлери, пилета еднодневни, едномесечни и ярки - общоползвателни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на еднодневни пилета - бройлери и общоползвателна кръстоска. Кокошки и разплодни яйца.
Фирма:
Град:
website
Описание:
* Производство и продажба на еднодневни и едномесечни пилета - общоползвателно направление. * Производство и продажба на еднодневни пуйчета - бройлерно направление * Продажба на кокошки - кръстоска.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИЛКОНСУЛТ ЕООД с адрес ул. Васил Левски 244 в Пловдив можете да намерите на телефон 032 962 210. Дейността на ИЛКОНСУЛТ ЕООД е Птицевъдство.