Категории

.

Язовири

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.scbatak.com
Хотел "Слънчев цвят", к.к. Цигов чарк е отворен целогодишно и е подходящ за гости от всякаква възраст, които търсят спокойствие и уют по време на своята почивка.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Язовири и каскади - строителство, поддръжка и експлоатация" съдържа сред вписванията за град Пловдив фирма ВОДПРОЕКТ СА ЕООД. Ще се свържете най-лесно с ВОДПРОЕКТ СА ЕООД на телефон 089 9940 697.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ВОДОКАНАЛПРОЕКТ-ЧИСТИ ВОДИ ООД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 8558621. Фирмата извършва дейност "Язовири и каскади - строителство, поддръжка и експлоатация".
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма АЛПИНЕ МАЙРЕДЕР БАУ ГМБХ - КЛОН БЪЛГАРИЯ ООД с адрес Драган Цанков 172 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 8188639. Дейността на АЛПИНЕ МАЙРЕДЕР БАУ ГМБХ - КЛОН БЪЛГАРИЯ ООД е Язовири и каскади - строителство, поддръжка и експлоатация.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Язовири и каскади - строителство, поддръжка и експлоатация" съдържа сред вписванията за град Девин фирма АЛПИНЕ МАИРЕДЕР БАУ ГМБХ-КЛОН БЪЛГАРИЯ ООД. Ще се свържете най-лесно с АЛПИНЕ МАИРЕДЕР БАУ ГМБХ-КЛОН БЪЛГАРИЯ ООД на телефон 0301 649 05.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма АКВА СИСТЕМС АД с адрес Фердинандова 5, Сградата На Водна Палата, Ет. 4 в Бургас можете да намерите на телефон 056 840609. Дейността на АКВА СИСТЕМС АД е Язовири и каскади - строителство, поддръжка и експлоатация.