Категории

.

Рамкиране

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Арт Фрейм ООД е представител за България на водещи фирми: - NIELSEN BAINBRIDGE. - Aлуминиеви профили за рамки - Mузейни стъкла и много други аксесоари - Поръчки на рамки за картини, огледала, гоблени и др. Галерия с много богат избор на художествени произведения от Български художници. - Професионални консултации за Вашия избор на рамка и интериор. - Експресна изработка на рамки. - Склад и търговия на едро. - MOLDURAS ENRIQUE LOPEZ е испански производител на профили който успява много успешно да съчетае цена и качество. Имат много богата гама от класически профили. - FC cornici е италианска фирма за производство на качествени дървени профили. FC cornici имат много богат избор на тънки профили.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на бъчви от 10 до 500 литра.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата е с 80 годишна традиция която се предава от поколение на поколение. Проиэвежда бъчви с вместимост от 10л до 4000л. Гаранция 2 години
Фирма:
Град:
website
Описание:
botevgrad.com
Бъчварница "Астра" притежава две работилници, които произвеждат по 1200 - 1500 бъчви годишно. За производството на бъчвите използваме материал добиван от Странджа планина - Ново Паничарево, Граматиково, Малко Търново. Това е дъб, по-точно "благун".Заготвяме детайлите и ги оставяме да съхнат - минимум две години! Колкото повече съхне, толкова по-добре според опитният майстор. От седем години обработваме термично бъчвите отвътре - в три степени по изисквания на технолога или на клиента. Термичната обработка дава допълнителен вкус на виното - то зрее в бъчвата, която обогатява неговия аромат с при вкус на ванилия, кафе, бадем. Бъчварница "Астра" произвежда бъчви за всички по-големи вин-заводи у нас. Бъчварница "Астра" осигурява редовен износ за Франция , Италия, Испания, очакваме нов пазар за нашите изделия в Германия. Във Франция познават бъчвите от Врачеш дори в района на Бордо, където са най-известните майстори в Европа.Бъчварница "АСТРА" е първата фирма в България която рециклира бъчви за вино и спиртни напитки, като с това удължава живота на бъчвите. Ние произвеждаме бъчви с вместимост от 10 до 5000 л. Цялото производство е съобразено с Европейските стандарти. Параметри на бъчви - "АСТРА" Бъчварница "Астра" гарантира ниски цени за високо качество - можете да се уверите сами!
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЕТ "Валпет" - Цветан Петров Николов е с предмет на дейност, производство и ремонт на бъчви. Буретата се правят от дъб "Благун", чиято дървесина е тежка и много по-трайна отколкото при обикновения дъб. Материалът има период на сушене от 18 месеца. Изработването става по специална технология, под постоянен контрол. В зависимост от това какъв алкохол ще съдържа бурето, се прави три вида обгаряне: лешник, шоколад и черен. Изработват се бъчви от 30л,50л, 100л, 150л, 200л, 225л, 228л, 300л, 400л, 500л и 600л. Голяма част от продукцията се реализира на чуждестранния пазар в Испания, Франция и Гърция.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на амбалажни и луксозни кутии от масивна дървесина за опаковка на вина, дестилати и др. продукти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
vaninabg.com
„Ванина Л” е водеща фирма в България, вносител и производител на рамки за картини - от дърво, пластмаса и алуминий. Основана през 1991 г. компанията се специализира в оформението на художествени произведения. Широкият спектър от традиционни, съвременни, класически, барокови и модерни профили, позволява на клиентите да избeрат най-подходящото оформление за техните произведения.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата е основана в средата на 90-те на миналия век. Занимава се с разнородни дейности свързани с дървообработването. Специализирана е в производството на пчеларски инвентар по БДС или по желание на клиента. Кошери произведени от фирмата се използват от много пчелини в страната и чужбина. Кошерите се изработват от иглолистен материал с влажност до 10%. Дъските се залепват клиновидни с лепила D4, което гарантира максимална здравина при лоша атмосферна среда. По желание на клиента кошерите могат да се боядисват (с доплащане - 5 лв. броя). Безиросване, импрегниране и боядисване или лакиране. Работим по програми на Европейските фондове и фонд Земеделие. При количества над 50 броя – безплатна доставка. ЦЕНОВА ЛИСТА:
Фирма:
Град:
website
Описание:
ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ! ОТСТЪПКИ в зависимост от количеството на поръчаните продукти. Фирмата произвежда бъчви и каци с вместимост от 10 до 500 литра, саксии за цветя . Материалът от който се изработват е дъб,изсушаван от 18 до 36 месеца. За вътрешния пазар се използва и акация, подходящ за съхраняване на ракия. Спазва се стриктно производствения цикъл, с което се осигурява високо качество на изделията.Основни клиенти са винзаводи, които произвеждат едни от най - реномираните вина в България. Голяма част от продукцията се изнася за Америка, Франция, Гърция.