Категории

.

Счетоводни и одиторски дейности

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://grandconsult.net/
Счетоводна кантора Гранд Консулт се намира в гр. София, но предлага пълна гама счетоводни услуги и счетоводни консултации на фирми и физически лица от цяла България. В ерата на високите технологии не е нужно всички услуги, които ползваш да са в града, в който работиш. Често в по-малките градове изборът е ограничен, а Интернет и високите технологии вече дават възможност на всяка фирма да избира счетоводно обслужване и извън границите на своя град. Качественото счетоводно обслужване от високо квалифицирани счетоводители, които са в крак с всяка запетайка от закона, дават спокойствие и сигурност за всеки бизнес. Затова не се колебайте и изберете своята счетоводна къща без ограничения . И нека тя да бъде Гранд Консулт ЕООД. http://grandconsult.net/
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.bankova.net/
АиЯ Банкова ООД е счетоводна кантора, която предлага пълно счетоводно обслужване в град Пловдив, както и напълно безплатна консултация при избор на правно-организационна форма за изпълване на дейност. В месечния счетоводен абонамент са включени всички нужни за едно предприятие или фирма дейности свързани с редовното и коректно данъчно отчитане пред НОИ и НАП.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://businessgroup-consult.com
Ние сме счетоводна къща с основен предмет на дейност: финансово-счетоводни услуги, цялостно счетоводство на фирма, консултантска дейност в областта на данъчното, счетоводното, търговското и трудовото законодателство, регистрация и пререгистрация на фирми и др. Имаме богат опит в предлаганите от нас услуги и предлагаме поддържане на вашето счетоводство в София и в други градове. Ние предлагаме комплексни еднократни и абонаментни счетоводни услуги за клиенти от гр.София и от цялата страна. Цените са по договаряне.Предлагаме богата гама счетоводни услуги, за да отговорим на потребностите на нашите клиенти. Те могат да бъдат разделени в следните насоки: - текущо водене и обработка на счетоводни документи; - обработка на заплати и осигуровки; - консултации по прилагането на националното и международното счетоводно законодателство; - изготвяне на счетоводни отчети съгласно българското счетоводно законодателство; - изготвяне на годишни данъчни декларации по ЗКПО и ЗДДФЛ; - изготвяне на заявления, справки-декларации и други форми съгласно ЗДДС; - проверка на изготвени данъчни декларации, заявления, справки, описи, интрастат; - консултации във връзка с данъчното законодателство, Спогодби за избягване на двойното данъчно облагане; - помощ при данъчни ревизии Предлагаме както комплексно еднократно, така и абонаментно обслужване при осъществяването на следните дейности: - обработка на трудови работни заплати; - изчисляване на дължимите осигурителни вноски и данъци, съставяне на разчетно-платежна ведомост (ведомост за работни заплати); подаване на изискуемите от Наредба №Н-8 декларации Обр.1 и 6; изчисляване на обезщетения за временна неработоспособност и представяне на болнични листове в НОИ. - изчисляване на дължимите осигурителни вноски и данъци; - съставяне на разчетно-платежна ведомост - ведомост за заплати - подаване на изискуемите от Наредба №Н-8 декларации Обр.1 и 6; - изчисляване на обезщетения за временна неработоспособност и представяне на болнични листове в НОИ.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Търговският модел на компанията е насочен към предлагането на пакетни застрахователни продукти, покриващи широк спектър от рискове и осигуряващи комплексно застрахователно обслужване на клиентите. ЗД "ЕВРОИНС" АД предлага застраховки за автомобила, бизнеса и дома.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://grandconsult.net/
Счетоводна къща Гранд Консулт предлага качествени счетоводни услуги. Кантората разполага с висококвалифицирани специалисти в сферата на счетоводното обслужване, които ще водят счетоводството на вашата фирма по-възможно най-добрия и коректен начин. Професионално отношение и компетентно изпълнение.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://grandconsult.net/
Счетоводна къща Гранд Консулт е съвременна кантора, която предлага счетоводно обслужване на високо професионално ниво съгласно приложимите Национални и Международни стандарти. Работи със специализиран счетоводен и бизнес софтуер и предлага обслужване, което максимално улеснява клиентите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://evristika.eu
Качествени абонаментни услуги от Счетоводна къща Евристика, Русе, пълно обслужване в счетоводен аспект на лица както физически, така и юридически. Ефикасност в комбинация с ефективност, индивидуален подход към клиента и още много преимущества при Ваш избор на Счетоводна къща Евристика, Русе.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://accountingservices.pro
Всеки който е търсил фирма за счетоводно обслужване знае, че най-често последствията от един неправилен избор се усещат след много време, а когато изборът е правилен, най-често не можеш да си сигурен веднага дали си уцелил подходящата счетоводна къща(фирма)
Счетоводни Услуги Русе ЕООД,Ви гарантираме, че няма да се налага да изпада в несигурност, защото качеството ни на обслужване си проличава бързо и е неизменно във времето.
Доверете се на Счетоводни Услуги Русе ЕООД и при малко съдействие от Ваша страна ще имаме взаимоизгодни резултати!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Предлагаме пълен набор от счетоводни, финансови и административни услуги за Вашия бизнес на конкурентни цени и високо качество
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://verakriss.eu/

ВЕРАКРИС предлага висококачествени счетоводни услуги и данъчни консултации за нуждите на малкия и среден бизнес. Ние сме счетоводна къща с предмет на дейност комплексни финансово-счетоводни услуги, данъчна защита и консултации, изготвяне на финансови анализи, бизнес планове и др.