Категории

.

Сглобяеми къщи

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://renco.bg
Renco.bg ви предлага сглобяеми къщи и сглобяеми конструкции за промишлени и индустриални сгради с: - висока енергийна ефективност и устойчивост на природни бедствия и пожари; - кратки срокове на построяване и дълъг експлоатационен живот; - възможност за използване на до 95% от демонтирания материал за нов строеж. Работим с композитни блокчета GRP (Glass-Reinforced Polymer) – фибростъкло, със специална монтажна технология. Ако търсите бързо, стабилно, икономично и екологично решение – научете повече за сглобяемите конструкции от фибростъкло. Разгледайте и готовите проекти на жилищни, производствени, складови и други сгради, които можем да сглобим за вас от фибростъкло. Всеки един може да се коригира, за да отговаря на вашите нужди и изисквания. Готовият проект, с всичките му корекции, със сигурност ще скъси още времето до вашето влизане в готовата нова сграда. Запознайте се с всички продукти на Renco.bg и широката им сфера на приложение – от къщи, през фургони, до водни и септични резервоари, басейни и инфраструктурни елементи. Изпратете ни запитване, ако имате нужда от повече информация за нашите сглобяеми къщи и сгради или искате да построим една и за вас.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://sglobqemi-kasti.com/
Homes Valley Ltd е специализирна в следните дейности: Сглобяеми къщи и бунгала. Проектиране, изграждане, поддръжка и управление на нискоенергийни сглобяеми къщи и бунгала. Ние работим изключително по индивидуален проект на клиента, но можем да предложим и множество типови варианти. Изработката на дом по индивидуален проект Ви позволява да имате уникално жилище, съобразено с индивидуалността и потробностите Ви.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на Екстериор от дърво; Всичко за градината; Детски площадки; Детски съоръжения; Бунгала; Сглобяеми къщи
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство и монтаж на всички видове сглобяеми къщи и битови фургони.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Дару Уютен Дом ви предлага продуктите на Лапония Хауз - финландски дървени къщи, изработени по традиционна и същевременно висококачествена съвременна технология. Основна суровина за къщите е скандинавски бор, добре познат като строителен материал в скандинавските страни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
дърводелски услугиДопълнителна информация дървени сглобяеми къщи стилни навеси барбекюта беседки парапети дървени стълби облицоване на бетонни и метални стълбища със дърво покриви декоративни елементи градинска мебел дървена дограма и др иэделия от дърво