Категории

.

Школи и курсове

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://avtokursslavov.com/
Автошкола Автокурсове Славов предлага шофьорски курсове на кандидат-водачи за категория "В". Управлението е на територията на град София в зависимост от заетостта Ви на работното място или в учебното заведение. Резултатите, към които ще се стремим са напълно самостоятелно и безопасно управление, както за Вас, така и за всички участници в ежедневния транспортен процес. От нас може да очаквате коректно и качествено обучение, разбиране и уважение. Основен принцип при нашата работа е индивудуалния подход при обучението на всеки един от нашите курсисти. Ние вярваме, че когато работим упорито, успехът е неизбежен.
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.meliva.bg
В Учебен център МЕЛИВА предлагаме висококачествено и ефективно обучение по Математика, Български език и литература и Английски език за ученици от първи до дванадесети клас. Това на което изключително много държим е индивидуалния подход към всяко дете и неговите специфични потребности, както и създаването на приятелска и непринудена атмосфера по време на учебния процес, която позволява да се развие диалог между ученик и учител. Ето защо, обучението в учебен център МЕЛИВА се организира в малки групи от 4 до 6 човека. По този начин гарантираме специално внимание и отношение към нуждите на всеки ученик. Заповядайте в офиса на учебен център Мелива, който се намира се на изключително комуникативно място - на ъгълът на ул. Пиротска и ул. Царибродска. На 3 мин пеша от метростанция Константин Величков
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.luckykids.bg/obrazovatelna-programa/
Искате вашите деца да научат английски? Можете да ги запишете в детският езиков лагер на Lucky Kids. Там те ще придобият основни познания по езика и няма да се притесняват, когато са в чуждоезична среда . Освен това обучение Lucky Kids предлага различни спортни занимания, както състезания в плувният басейн, конна езда и преходи колела. Там работят добри професионалисти, които имат практика в САЩ, Англия, Ирландия и Русия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.cpointera.com/
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “ИНТЕРА“ ООД разполага с експертен екип от преподаватели с опит в разработването на различни обучителни програми и използването на иновативни и интерактивни методи на преподаване благодарение на който осъществява квалификация и преквалификация на човешки ресурси и професионална подготовка за работа по едни от най – актуалните за момента професии в страната и в чужбина. За нуждите на своите цели ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ “ИНТЕРА“ ООД разполага с нови изключително модерно оборудвани учебни зали и учебни работилници, съобразно най – високите изисквания и стандарти за качествено провеждане на учебните занятия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.instruktor.bukovinov.com
ШОФЬОРСКИ КУРС кат.“В“ Фирмата осигурява на курсистите безплатно учебни материали. Провежда опреснителни курсове на водачи с ниска квалификация. СЪздай своят маршрут,своят график,своето време! Обичай живота си!
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://kalina-bg.com
Занималня и курсове по английски език за дена над 3 години в малки групи.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.instruktor.bukovinov.com
ШОФЬОРСКИ КУРС кат.“В“ Фирмата осигурява на курсистите безплатно учебни материали. Провежда опреснителни курсове на водачи с ниска квалификация. СЪздай своят маршрут,своят график,своето време! Обичай живота си!
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.astoria-academy.com/
Езиков Център Асториа Груп е ориентиран изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето Ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех. Квалификацията ви днес е инвестиция в утрешния ден! От възможности към постижения! Фирмата предлага работа с млад екип, професионалисти с модерни и иновативни начини за обучение, изцяло съобразени с възрастовата група и нивото на познания в съответната област. Нашите високо квалифицирани специалисти ще Ви преведат през различните препятствия които са свързани с усвояване на нови знания с лекота! Учебният план включва интересни и вълнуващи проекти и презентации за всеки един наш клиент, които ще спомогнат за подобряване и развиване на способностите. Езикови и компютърни обучения, Помощ на ученика, АРТ курсове, Шофьорски курсове, Професионална квалификация професия Готвач, Барман, Сладкар, Изработка на мотивационно писмо и автобиография, Превод на документи, Висша математика, Марлин тестове
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.bigben.bg/
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР МИЛЕНИУМ ООД
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://coursesbg.com/
http://coursesbg.com e електронен магазин за продажба на обучения. Може да намерите всички видове лицензирани и свободни обучения като курс, лекция, урок, тренинг, семинар, уъркшоп, работилница, езиково обучение, електронно обучение и др. Може да станете наш партньор и да предлагате Вашите обучения чрез нашият електронен магазин на адрес http://coursesbg.com Може да станете наш експерт ако сте специалист във Вашата област. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Email: office@coursesbg.com | Телефон: +359 (0) 988368194