Категории

.

Стоки за хранително-вкусовата промишленост

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.tripping-co.eu
Фирмата ни "Трипинг" ЕООД е създадена 2002 г. със седалище в гр. София. Основната дейност на Компанията е внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. От създаването на фирмата до сега, нашите основни цели са договарянето и представянето на българския пазар на първокласни продукти от водещи световни марки. Днес ние сме наистина горди с портфолиото на компанията ни, както и че сме представители на някои от най- значимите световни фирми, лидери в своите браншове.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство и търговия на безалкохолни напитки и плодови концентрати.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Продажба на кафе с търговска марка "Barbera".
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.pestportal.bg
Pestportal.bg е българският портал за борба с вредителите. Съдържа каталог с данни на фирмите, извършващи пест контрол услуги, разпределени по административни области. Порталът е с включена рейтингова система и възможност за коментиране качеството на работа на различните фирми. Pestportal.bg е създаден с цел да улесни клиентите в избора на фирма и да популяризира пест контрол операторите.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.wodka.dir.bg
Внос на Полска водка "Extra Zytnia" с 36 международни награди, като последните са сребърен медал през 2010г. в Лондон и златен медал през 2011г. в Брюксел.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.yaitzeprom.bg
яйца, птичи продукти, фуражи
Фирма:
Град:
website
Описание:
Захарната къща - една нова приказка! Над 30 различни вкуса торти, пасти и кремове. Най-качествените продукти. Иновационни технологии. Неограничени възможности за нестандартни украси за рождени дни, фирмени празници и сватбени тържества. Възможност за доставка. Печива по оригинални виенски и американски рецепти, домашни бисквити и ръчни бонбони. Вземете си парченце сладост!
Фирма:
Град:
website
Описание:
bulaqua.com
БУЛАКВА ГРУП извършва безплатна доставка на богат асортимент минерални води в галони от 19 литра до дома и офиса за Пловдив-град и Пловдив-област. Фирмата представлява бутилиращи компании, добиващи натуралните минерални води от извори с екологично чиста околна среда. Гарантираме доставка на продуктите директно от производителя.Осигуряваме качествено обслужване, бързи доставки и коректност. Бихме желали да Ви запознаем с условията за ползване на услугата и цените на продуктите: