Категории

.

Строителни материали

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://fayans-stivan.com
Фирмата е дистрибутор на най-големия български производител на фаянс, теракота и гранитогрес KAI. Разполага с наличности на склад на всички актуални серии. Заводски цени, за количества - по договаряне. Търговия на едро и дребно с всичко необходимо за окомплектоване на банята - санитарен фаянс, пластмаси, аксесоари, лепила. Ще направим 3D проектиране на Вашата идея. Осигурен е транспрт.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://semmelrock.bg
Марката Semmelrock Stein+Design притежава 55-годишна история в производството на вибропресовани бетонни изделия. Основана през 1958 г. като семейна фирма в Австрия, днес Semmelrock Stein+Design е мултинационална компания с 16 производствени бази в осем държави от Централна и Източна Европа – Австрия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Хърватска, България и дистрибуторски мрежи на територията на Словения и Босна и Херцеговина. За постигането на този успех главна роля играе политиката на концерна, насочена към съчетаването на изтънчен дизайн и иновативни технологии с високо качество и многофункционалност. Благодарение на развитата дистрибуторска мрежа, към днешна дата фирмата е утвърден лидер, налагащ новите тенденции, и водещ доставчик на висококачествени изделия от бетон в Централна и Източна Европа. Като част от голямото семейство на Wienerberger, Semmelrock Stein+Design стриктно следва добрите практики, социално отговорната политика на работа, принципите на прозрачност и гарантирана компетентност и високо качество. "Земелрок Щайн унд Дизайн" ЕООД е създадена през 2008 г. и вече е доказала на българския пазар, че марката предлага високо качество, комплексни решения и прекрасна визия. Благодарение на богатата продуктова гама, осигуряваща разнообразни приложения, продуктите на Semmelrock са подходящи както за обществени пространства: улици, паркове, площади, тротоари, търговски обекти, детски градини, спортни съоръжения и др., така и за индустриално приложение: от производствени бази, паркинги, зони с интензивно натоварване от тежкотоварни автомобили до частни проекти като дворове, градини, басейни, площадки и други.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://di-tradebg.com
Фирма ДИ ТРЕЙД ГРУП е създадена през 1994 г. като търговска фирма с основен предмет на дейност – внос и търговия с изолационни материали. През годините на своето съществуване ние се превърнахме в една от водещите фирми за строителни материали и системи на българския пазар. Вече две десетилетия предлагаме качествени продукти в областта на изолациите (топлоизолации, термопанели, хидроизолации, звукоизолации, акустика), сухото строителство (гипсокартон, окачени тавани, гипсови смеси), строителната химия (лепила и шпакловки), поликарбонатни плоскости и подови настилки. Специализирахме се в изготвянето на гъвкави и конструктивни решения и оферти в крак с най-новите изисквания на строителния бранш. Създадохме добри партньорства в страната и чужбина и се ползваме с доверието на нашите клиенти и уважението на нашите доставчици. Коректността, професионализма и дългосрочното сътрудничество са нашите главни приоритети. За годините на своето съществуване фирма ДИ ТРЕЙД ГРУП доказа, че постоянството, колегиалността и отговорността са печеливши качества за доброто развитие на една семейна фирма. Гордеем се с изградените си собствени бази в София, Бургас, Велико Търново и Ботевград и с дистрибуторската си мрежа из цялата страна. Щастливи сме с доверието което ни гласуваха водещи фирми у нас, в Европа и Азия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
100uslugi.tk/
Стараем се да предложим на нашите клиенти разнообразие от продукти и услуги, необходими за всеки един дом:
Фирма:
Град:
website
Описание:
WWW.SHPERPLAT.COM
Най-големият Вносител в България на ХИДРОФОБЕН Шперплат и ОСБ-3 ПЛОСКОСТИ!
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.technopanel.com/
"Технопанел предлага:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.betonarme.eu
Цялостна концепция за любимия кът и място за отмора, водни стени, ефекти и фонтани.
Фирма:
Град:
website
Описание:
wwwm.em-gi.com
Фирмата се занимава с търговия на висококачествен грес, теракот и фаянс на европейските фабрики Marconi, Polcolorit, tubadzin, korzilius, Arte, domino.
Фирма:
Град:
website
Описание:
deltadoors.dir.bg
DELTA DOORS предлага блиндирани врати, които съчетават сигурност, добър външен вид добра топло- и шумоизолация, многообразието и разумната им цена правят този продукт един от най-търсените в бранша. Изработват се по конкретни размери, желана посока на отваряне и предпочитан цвят.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Строителство - Техника и материали