Категории

.

Строителни услуги

Фирма:
Град:
website
Описание:
Врати София е директен дистрибутор на едни от най-добрите производители на врати в Европа. Предлагаме немско качество на супер цени! Гарантираме професионален монтаж, съчетан с бърза доставка и коректно отношение от страна на нашите продавач-консултанти. Заповядайте в нашия сайт и разгледайте богатото ни разнообразие от врати.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://stroyrent.bg
Към началото на 2017г. клиентите ни са 19 005 физически и юридически лица. Част от тях са: строителни компании, занимаващи се всички видове строителства, организатори на спортни и развлекателни събития, общини, сдружения и организации, физически лица и др. Оборудването, което предлагаме сe разделя на: алуминиеви скелета на колела, фасадно и обемно скеле, вертикални и хоризонтални кофражни системи, огради, офис и складови контейнери, химически тоалетни, вишки, едра механизация, както и огромен асортимент от машини,компресори, осветителни кули и генератори. Стремежът на фирмата ни е да предлага най – голямата гама от оборудване на българския пазар, както и да отговорим на високите очаквания на клиентите ни. Дружеството ни има 10 склада в 9 града – два в София и по един във Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Шумен и Плевен. Компанията ни се разраства и вече 105 служителя се грижат за доброто и навременно обслужване на клиентите ни. Поддържаме и разширяваме сервизния си екип от специалисти, като държим колегите ни да са с голям опит в сервизирането на едрата и дребна механизация. Извършваме монтаж и демонтаж на фасадно и обемно скеле. Инженерният ни екип изготвя необходимите разработки при наемане на кофражи и скелета. Обучените оператори са на разположение за работа с едрата механизация и вишките. Транспорта на собствено оборудване, също е част от услугите, които предлагаме. Стройрент ЕООД е една от малкото компании, които освен в увеличаването на продуктовата си гама, инвестира ежегодно и в обновяване на оборудването си. Всички предлагани продукти са професионални и са произведени от международно доказали се компании. Компанията ни е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2008 за управление на качеството, внедрила е и прилага система за безопасни условия на труд BS OHSAS 14001:2005, както и система за управление на околната среда ISO 18001:2007. Сертифицирани сме и от международната организация IPAF за безопасна и правилна експлоатация с работни платформи. Член сме на европейската рентал асоциация ERA (European Rental Association) и българската скеле асоцияция (БСА). Съосновател сме на българска рентал асоциация (БРА).
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://karti.net
Фирми, обяви и информация от страната и света. Фирми за къртене, строителство, градини и мебели.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.multiplexbg.com
1.Консултантска дейност. 2. Извършване на прединвестиционни проучвания, подготовка на проектантския процес и координация на строителния процес до въвеждането на строежа в експлоатация. 3. Изготвяне на комплексни доклади за оценка на съответствието на инвестиционните проекти със съществените нормативни изисквания към строежите. 4. Строителен надзор.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://markan-ovik.com/
Ние можем да реализираме Вашите високи изисквания при отопление, вентилация и климатизация на Вашия дом, офис, хотел, промишлена сграда, спа-център.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://yankostroi2.dir.bg/_wm/basic/?df=12&dflid=3
Янкострой Има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите,свързани с покривни ремонти,хидроизолаций и довършителни ремонти.Това ни позволява да предложим високо качество на извършваните услуги,подкрепено с дълъг Гаранционен период!!! Извършваните от нас услуги са: * Ремонт на покриви.* Изграждане на нови покриви.* Направа на капандури,навеси.* Преустроиство и изграждане на тавански помещения.* Хидроизолаций с български и вносни материали.* Изолаций с битумни керемиди.* Тенекеджиски услуги с медна и поцинкована ламарина на олуци.*Безшевни олуци. *Отстраняване на течове-100% Гаранция Довършителни ремонти. *Шпакловки *Гипсокартон. *Боядисване с латекс. *Фаянс,теракот. *Топлоизолаций,саниране,мазилки. *Къртене и извозване. Янкострой познава отлично материалите които се продават на българския пазар и това позволява да се намери оптималното! Нашите цели да ви предоставим професионална работа на най-добрите цени на пазара.За нас ще е удоволствие да ви помогнем.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.vlaooo.dir.bg
50% отстъпка за БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД на място и РЕМОНТ НА ВАШИЯ ПОКРИВ с квадратура до 140 кв.м само за 1246 лв. (8.90 лв на кв.м) вместо за 2492 лв. (17.80 лв на кв.м)
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.kondevmetal.com
тенекеджийски услуги, изграждане и ремонт на покриви, хидроизолаций
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЦЯЛОСТЕН ремонт санитарни помещения, къртене, ВИК, мазилка, гипскартон, фаянс, теракот, монтажи, доставка материали на борсови цени
Фирма:
Град:
website
Описание:
elengineering.net
ЕЛИНЖЕНЕРИНГ ООД е инженерингова и строително-монтажна фирма с основен предмет на дейност в областта на проектиране, изграждане и производство на ел. оборудване, ел.инсталации и съоръжения.