Категории

.

Строителство

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://bremont17.com/
Вдъхновени от това, което умеем да правим най-добре, създадохме първата си фирма за строителни услуги в далечната 1989 година. Работата се разрастна, обектите се множаха и това ни накара да създадем Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД. Успешни сме, защото знаем какво очаквате клиентите от нас. Препоръчвате ни, защото успяваме да спечелим доверието ви и да докажем, че сте постъпили правилно като сте ни избрали за изпълнител. Не всеки бихте пуснали в дома си, нали? Когато започвате ремонт вкъщи или в офиса, вие очаквате несериозни майстори, мръсотия, закъснение в сроковете. Ние сме тук, за да ви докажем, че един ремонт може да протече спокойно, без излишно напрежение за вас и да завърши с усмивка и удовлетворение. Защото ние поемаме всички ангажименти, свързани с ремонта – качеството на труда и доставката на материали. А за доказателство даваме гаранция за извършената работа. Основен ремонт или довършителни работи на апартамент, офис, къща – замазка, лепене на фаянс и теракот, шпакловка, боядисване с латекс, монтаж ламинат или паркет , монтаж санитарен фаянс, гипсокартон по стени и таван и др. – за всички тези дейности разполагаме с майстори, за които изпълнението им е не само работа, но и удоволствие. А това гарантира качеството на работата. Дали губите, ако изберете Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД за изпълнител на Вашия ремонт? Не, точно обратното, вие печелите! Печелите коректен партньор, качествено изпълнение, спазване на сроковете, а от крайния резултат ще бъдете очаровани! Тогава защо да чакате? Обадете се сега за безплатен оглед и изготвяне на оферта!
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://spasovitrans.com/
Предлагаме контейнери за строителни отпадъци под наем. Извозване на строителни и битови отпадъци под наем. Самосвал с кран и щипка. Товарене и почистване на отпадъци. Доставка на строителни и инертни материали. Спасови транс е лицензирана фирма, отдаваща всякаква строителна техника под наем. https://spasovitrans.com/
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://kamion.bg
Извозване на боклуци, изхвърляне на мебели, изнасяне на битови и строителни отпадъци в София на много изгодни цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.eurobau.bg
Производство и строителство на ОВК, ВиК и Електро инсталации. Инфраструктора.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://weissprofil.bg/
"Вайс профил" е бързоразвиваща се българска фирма и лидер в производството на PVC и алуминеви профилни системи за врати и прозорци (PVC и алуминева дограма). Фирмата е основана през 2003 г., а на пазара е от 2004 г.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://pi-trade.com/
„ПИ Трейд” ООД - официален представител на „GRAF” Германия и “BMS” Ирландия – лидери в сферата на пречистване на отпадни води.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://yankostroi2.dir.bg/_wm/basic/?df=12&dflid=3
Янкострой Има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите,свързани с покривни ремонти,хидроизолаций и довършителни ремонти.Това ни позволява да предложим високо качество на извършваните услуги,подкрепено с дълъг Гаранционен период!!! Извършваните от нас услуги са: * Ремонт на покриви.* Изграждане на нови покриви.* Направа на капандури,навеси.* Преустроиство и изграждане на тавански помещения.* Хидроизолаций с български и вносни материали.* Изолаций с битумни керемиди.* Тенекеджиски услуги с медна и поцинкована ламарина на олуци.*Безшевни олуци. *Отстраняване на течове-100% Гаранция Довършителни ремонти. *Шпакловки *Гипсокартон. *Боядисване с латекс. *Фаянс,теракот. *Топлоизолаций,саниране,мазилки. *Къртене и извозване. Янкострой познава отлично материалите които се продават на българския пазар и това позволява да се намери оптималното! Нашите цели да ви предоставим професионална работа на най-добрите цени на пазара.За нас ще е удоволствие да ви помогнем.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.neoterm.eu/
Пълен инженеринг в областта на природния газ и отопление. Проектиране, доставка, строителство на газопроводи, съоръжения за регулиране разхода на газ, котелни централи, битови газопроводни инсталации.
Фирма:
Град:
website
Описание:
“ДЕНИ-М” ЕООД е съвременна, развиваща се фирма с основен предмет на дейност – комплексно строителство на промишлени, административни, жилищни и обществени сгради и кооперации. Довършителни дейности и ремонт. „Дени – М“ ЕООД трупа опит в сферата на строителството от 2003 година. От 2009 г. дружеството е регистрирано в Централния професионален регистър на строителя в България.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.es-el.com
Ниско и високо строителство от основи до ключ по Европеиски стандарт. Всички доваршителни работи. Реставрация на сгради и съоръжения,проектиране на сгради, и съоръжения.Търсим партньори инвеститори,парцели срещу обезщетяване в следните градове и региони: София, Пловдив, Стара Загора , Русе , Бургас и Варна.