Категории

.

Стъкло

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата се занимава с огледала от 1987год. Специализирана е в изработка на огледални пана, обшиване и монтаж на колони със събиране на стъкло със стъкло без и със лайсни, монтаж на таванни пана и огледала. Изпълнява всички нестандартни дизайнерски решения в комбинации от метал - стъкло, кожа - стъкло и др. Фирма СИМОНА е изпълнила много големи обекти в страната като хотел Виктория Палас - Слънчев бряг, хотел Роял Гарден, хотел Емералд - Равда, комплекс Елените, хотел Марица, хотел Пампорово и много други. Фирмата разполага с яйцебаза - Първа частна яйцебаза СИМОНА.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Страстта ми към стъклото започна преди 11 години. С годините тази страст не се изпари, въпреки трудностите, с които се сблъсквах, а напротив стана още по- силна. Започнах с обработката на стъклото и монтаж на стъклото- бях изумен от това как от този толкова претенциозен материал могат да бъдат направени толкова различни фигури, изделия и как се съчетава с другите материали като метал, инокс, пдч, мдф и др. Казах си: „Трябва да предложа нещо различно”....и създадох Desigh of glass. Концепцията на фирмата е да предложи на клиента: Професионална консултация- нестандартни идеи и различни дизайнерски решения за дома, офиса, магазина и др. Навременно изпълнение в срок Монтаж на всички видове стъкла и огледала, мебели от стъкло и др. Всички довършителни дейности обвързани със стъклото Монтаж на алуминиева и PVC дограма
Фирма:
Град:
website
Описание:
Всеки продукт, ръчно изработен в студио Wisteria е произведение на изкуството, в който е вложено оригинално творчество и емоция и като такъв е неповторим.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Ние, от фирма ФЕЕРИЯ-БМ ЕООД, сме се посветили на ръчното рисуване и декориране на стъклени съдове: - вази - купи - фруктиери - пепелници - чаши - гарафи - свещници и много, много други. Разработили сме широк асортимент от модели и цветови комбинации. Изпълнили сме и изпълняваме много индивидуални поръчки. Целта ни винаги е била да създаваме красиви и функционални неща, носещи радост и настроение на клиентите ни. Огромното разнообразие от съдове и широкия набор от модели ни позволяват да предложим най-добрия избор на красив и стилен подарък, подходящ за всеки повод. гр. София ул. Маестро Милков 12 GSM: 0878 88 29 49 e-mail: sofia@feeriabg.com Стара Загора GSM: 0899 17 16 60 гр. Пловдив ул. Жан Жорес 49 GSM: 0889 51 58 69, 0878 88 29 48 e-mail: plovdiv@feeriabg.com Хасково GSM: 0884 03 57 59
Фирма:
Град:
website
Описание:
Качествени белгийски огледала - принтирани и орнаментирани с пясъкоструене, неповторими разнообразни форми, цветове и мотиви. Онлайн каталог:
Фирма:
Град:
website
Описание:
„Виа Пропъртис” ЕООД е новият собственик на „Диамант” Разград, бившият най-голям производител на Балканският полуостров на плоско, орнаментно, армирано и водно стъкло, фин порцелан, огледала и стъклопакети. Възнамеряваме в близко бъдеще да възобновим производството на домакински порцелан съвместно с чужди инвеститори по тяхна продуктова схема и технология.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Oгледала - фасет, разнообразие на форми. Стъкларски услуги - монтаж по домовете и на място. Орнаментни стъкла. Поставяне на АВТОМОБИЛНИ ОГЛЕДАЛА за всякакви марки автомобили на достъпни цени. Рамки за картини и гоблени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ЕТ М И Ц - ЦВЕТЕЛИН ПЕТРОВ се занимава с: Рязане на опасни дървета Почистване на парцели и дворни места Косене, засяване, торене на трева Изграждане на поливни системи Работа с професионална техника. Гарантирано качество и коректност. Кастренето на Вашите дървета периодично ги запазва здрави и красиви. Има различни методи за кастрене в зависимост от вида на дървото и от това как искате то да расте. Поливане - препоръчително е да се полива привечер. Тогава водата се усвоява по-пълноценно от растенията, поради намаляващото изпарение от повърхността на почвата. Косене - честотата на косене зависи най-вече от метеорологичните условия. Желателно е да се коси поне веднъж седмично. Колкото по-често косите, толкова по-гъста става тревата. Най-сложната част е торенето. Извършва се с цел осигуряване на необходимите хранителни вещества. Желателно е да се използва комбинирани торове. Те са по бавно действащи, така че може да се използват веднъж годишно. Не трябва да пропускаме и торенето с азотен тор през лятото, за да е свеж и зелен тревния килим.
Фирма:
Град:
website
Описание:
performance-bg.com
Изработване и декорация на изделия от стъкло и порцелан. Пълноцветен печат.
Фирма:
Град:
website
Описание:
artglassbg.com
Огъване на стъкла по проект: фасади, витрини, дограма, стъклопакети, триплекси, асансьори, стълби, парапети, врати, паравани, стени, хладилни витрини, мебели. Стъклени маси, пана и пластики за обзавеждане на офиси, хотели, жилища. Арт стъкло за интериор.