Категории

.

Събаряне и разчистване на сгради земни дейности на строителната

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.karti-chisti.com/
Фирма Рефект 7 ЕООД предлага къртене на всякакви строителни материали като бетон, панел, ЕПК, тухли, камъни, зидария, YTONG газобетонни блокчета, всички видове мозайка, мазилка, замазка, фаянс, теракота, плочки. Фирма Рефект 7 ЕООД предлага на своите клиенти качествено почистване след строителство и ремонт. Почистването става ръчно, като си осигуряваме всичко необходимо за тази цел - здрави чували, метли, лопати и колички, с помощта на които изхвърлянето на отпадъци става сравнително бързо и чисто. Фирма Рефект 7 ЕООД разполага с собствен транспорт, специализиран за транспортиране на боклук и отпадъци, който също така е подходящ за извозване на различни предмети като мебели, мивки, вани и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Предприемаческа дейност в страната и чужбина. Разрушаване на сгради и съоръжения
Фирма:
Град:
website
Описание:
Къртачи ЕООД Професионален екип на Къртачи ЕООД кърти бързо и качествено. Къртим  бетон, тухли, фаянс, теракот, замаска, мазилка, сваляме боя. Основни дейности Извършва безплатни огледи веднага Бута цели сгради Почиства след себе си и извозва отпадъци със собствен транспорт Хамалски и транспортно експресни услуги Извършва демонтажни услуги на преференциални цени Саниране и височинни ремонти по алпийски способ. Товари и разтоварва тирове и контейнери Преместване на дома и офиса. Почистване на тавани, дворове, мазета, парцели, стройтелни обекти и други. Доставяме контейнери и стройтелни материали по адреси. Бързо, евтино, коректно Екипът от млади професионалисти работи всеки ден за вас по всяко време на денонощието.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Кърти, чисти, извозва е основна дейност на нашата фирма, която е сред лидерите в областта на на този вид услуги. Фирмата има за свой обект на дейност само и единствено разрушителни услуги: къртене, почистване, демонтаж, събаряне на сгради и извозване до специализирано сметище. Къртачите, които работят във фирмата са професионалисти, отлично подготвени за къртенето на тухли, бетон, фаянс и всякакъв друг материал. Работят бързо и качествено, като за чистенето се ползват чували, предоставени от нас, а за извозването – фирмата разполага с големи и с по-малки камиони. Ние предлагаме безплатен оглед преди извършването на дейността по къртене, демонтаж, рязане, пробиване, почистване и извозване. За всяка поръчка свързана с кърти, чисти, извозва ние гарантираме изпълнение в предвидения за изпълнението срок, както и необходимия договор за сключване между двете страни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
dmax2002.com
Основният предмет на дейност на дружеството е безвзривно разрушаване на скали, стоманобетонни конструкции. “Д МАКС 2002” ЕООД е специализирана фирма, разполагаща с най-модерна техника на световно ниво и персонал подготвен за работа във всякакви условия. Благодарение на своята уникалност: способността за постигане на значителни обеми при изключителна прецизност независимо от твърдостта на материала, възможностите за работа на най-разнообразни обекти (труднодостъпни терени, отвесни скали, райони с висока влажност, сгради и здания в населени места в близост до други такива и т.н.)“Д МАКС 2002” ЕООД се наложи като основен подизпълнител на много строителни организации.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.otpadutzi.freditm.net
Извозване с контейнери на битови и строителни отпадъци в гр. София и региона Предоставяме контейнери с обем 4 кубика, на достъпни за Вас цени, с включени такси смет и престой (контейнер). - Битови отпадъци - 70 лв. - Строителни отпадъци - 80 лв. R_TRANS Извършване на транспортни услуги Доставка и превоз на инертни материали - трошен камък, чакъл , пясък, тухли, плочи, земна маса, каменни фракции, фракции за основи на пътна настилка, керемиди, всякакъв вид строителни материали - елементи, конструкции и др. R_TRANS Извършване на изкопни и строителни работи Извършване на изкопни работи, заравняване, строителни работи, събаряне на сгради, заравняване на терени, насипи. Изхвърля всякакъв вид отпадъци при ремонт. Извозва по заявка: инертни материали, изхвърля всякакъв вид отпадъци, пясък, бетон, цимент, гипс, тухли. Изгодни цени, коректност и бързина
Фирма:
Град:
website
Описание:
ДИЛ ТРАНС ООД е специализирана в Строителната механизация. Професионализмът и достъпните Цени са сред приоритетите на нашата фирма. Удовлетвореността на нашите кленти е нашата най-голяма Награда. Услуги с механизация: - Земно-изкопни и насипни работи - Механизирано разрушаване на Сгради - Извозване на строителни одпадъци и земни маси до всички лицензирани сметища в гр. Самоков и региона - Товарене, разтоварване и превоз на бараки, фургони, машини, тухли на палети и др. Акуратното и бързо изпълнение на поръчките, както и професионализма на кадрите и качеството на предлаганата строителна механизация ни прави атрактивен и желан партньор!
Фирма:
Град:
website
Описание:
Част от дейностите на фирма КРАСТРАНС 2008 са: - Земно - изкопни и насипни работи - Разрушаване на сгради - Вертикални планировки - Снегопочистване - Доставка на материали и хумос - Извозване на строителни отпадъци Багери, челен товарач и валяк Изкопи до 7м. дълбочина насипи и подравняване Камиони от 3 т. до 32 т. Извозване на отпадъци и доставка на материали. Партньори: - Бараж и ко - Енергострой - и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Разрушаване, демонтаж и транспортни услуги; услуги със строителна механизация; изкопни дейности и насипи; цялостно и специализирано къртене на бетон, бетонни конструкции и елементи; премахване на всякакъв вид настилки,мазилки и изолации.