Категории

.

Торове

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата Компакт пак ООД е създадена през 2000 год. със седалище гр. Ловеч. Лидер е в региона на пазара за торове, семена и препарати за растителна защита. Преадлага цялостно решение: Пълна гама услуги и продукти за земеделското производство.Нашата цел е да Ви предоставим най-добрите продукти на конкурентна цена, за да си гарантирате максимални стопански резултати.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.kimpex.run-bg.com
„КИМПЕКС” ЕООД е изключителен представител за България на румънския торов завод „AZOMURES” S.A, Tg Mures – www.azomures.com „AZOMURES” S.A е лидер в производството на торове на румънския пазар. Завода е разположен върху 147 хектара собствена земя в индустриалната част на Tg Mures, Северна Румъния, в близост до Унгарската граница. Произвежданите торове са Урея, Амониев нитрат, Калциев амониев нитрат, Калциев нитрат, NPK комбинирани торове, УАН течни торове, Меламин, Калциев карбонат и др. Всички продукти отговарят на европейските и международни стандарти. Контролът на качеството се извършва на партиди от около 300 тона. Всяка отделна доставка е придружена от Декларация за съответствие и Тест документ за съответствие на качествените характеристики на продуктите. Маркировката на чувалите /50 и 500 кг./ включва маркировка на български език и отговаря на изискванията на Наредбата на Национална служба растителна защита относно етикецията за вносни торове. Завода провежда непрекъсната инвестиционна политика относно модернизация на инсталациите за производство, пакетажни машини, повишаване производствената ефективност и диверсификация на произвежданите продукти. ПРОДУКТИ Основните видове торове с които търгува са както следва: КАРБАМИД /УРЕЯ – мин. 46,0 % Азот АМОНИЕВ НИТРАТ – мин.31,0 % ; 33,5 % ; 34,0 % Азот КОМБИНИРАНИ ТОРОВЕ NPK (Азот, Фосфор, Калии) в различни процентни съотношения TSP Др. азотни торове Торовете се предлагат в опаковки по 50 и 500 кг. чували, според изискванията на клиента. Целта на фирмата е да предложи на своите клиенти оптимални условия за доставка на азотни торове, съчетани с отлично качество и конкурентни цени. Изискванията на клиентите относно сроковете и периодите на доставка на различните видове торове са нашият основен приоритет. За улеснение на клиентите стоката се доставя директно до техните складовете с автомобили, пригодени за товарене/разтоварване на 50 и 500 кг. чували като за всеки клиент се подготвя индивидуален график на доставка. Провежданата от дружеството политика е насочена изцяло към подобряване качеството на обслужване на нейните клиенти и разширяване на продуктовата листа в зависимост от потребностите на българския пазар. За успешната си реализация на българския пазар дружеството разчита на изключителната подкрепа на „АЗОМУРЕШ” както и на поддържането на непрекъснат диалог със своите клиенти. Клиенти на нашата фирма са: Земеделски производители; Земеделски кооперации; Крупни арендатори; Търговци на зърно и др;
Фирма:
Град:
website
Описание:
lebosol.bg
Фирма Лебозол® Дюнгер ГмбХ със седалище в Елмщайн е специализирана повече от 20 години в течните торове за листно хранене. Чрез комбинацията "продукти с консултация" Лебозол си извоюва водеща роля както в Германия, така и зад граница в редица европейски страни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Агро Маат ЕООД   Агро маат ЕООД е специализира в търговията с продукти за растителната защита - препарати, торове и семена. Предлага посадъчен материал, почвени смеси, листни торове и обеззаразители. Офиси Стара Загора Адрес: ул. Цар Симеон Велики 45 Телефони: 088/6726756; 088/5829394 E-mail: sia_agro@abv.bg Стара Загора Адрес: ул. Ген. Столетов 74 Телефони: 088/6726756; 088/5829394 E-mail: sia_agro@abv.bg Семена и разсади   Торове   Препарати за растителната защита  
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ЗЕНИТ АГРО се занимава с производство на агрохимически препарати. Производство и търговия на полиетиленови изделия, препарати за растителна защита, торове смеси. Фирмата е утвърдена на българския пазар!
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЛИРЕН ЕООД препарати. производство и търговия на торф и торфени субстрати "GAMMA", цялосно изграждане на градини и паркове, поливни системи, ландшафтно проектиране ,изграждане и поддръжка на обекти
Фирма:
Град:
website
Описание:
agrimatco.bg
„Агриматко" е международна компания в областта на земеделието. Дейността й включва доставка на препарати за растителна защита, специални торове,семена за полски и зеленчукови култури, земеделски машини, ноу-хау и практическисъвети за земеделските производители.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЕКОФЕРМА МАРИАН МАРИНОВ ФЕРМАТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2004г. И СЕ НАМИРА В ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ РАЙОН НА 20 КМ. ОТ ГРАД ШУМЕН. ОСНОВНАТА И ДЕЙНОСТ Е ПРОИЗВОДСТВОТО НА БИОТОР С ПОМОЩА НА ЧЕРВЕН КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ / RED WORM COMPOSTING/. ОСВЕН ВИСОКОКАЧЕСТВЕН БИОТОР,ФЕРМАТА ПРЕДЛАГА И ГЪСТО НАСЕЛЕНИ ЛЕГЛА ЗА СОБСТВЕНО ОТГЛЕЖДАНЕ,КАКТО И ЧЕРВЕИ ЗА СТРЪВ. В ПРОИЗВОДСТВЕНИЯ ПРОЦЕС,СЕ СЛЕДИ ЗА СТРИКТНОТО СПАЗВАНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ЕТАПИТЕ,КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО СЕ СТРЕМИМ ДА ВЪВЕЖДАМЕ И НЯКОЙ НОВОСТИ,КОЕТО Е ГАРАНЦИЯ ЗА ЕДИН КАЧЕСТВЕН И КОНКУРЕНТНО СПОСОБЕН ПРОДУКТ. ВСЯКА ПАРТИДА БИОХУМУС МИНАВА АГРО-ХИМИЧЕСКИ АНАЛИЗ В "ЦЛХИК" ГРАД СОФИЯ,КОЙТО ПОТВЪРЖДАВА ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТА НИ. БИОХУМУСА ВАДИМ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО,КОГАТО ВЕЧЕ ИМА ВИД НА ЕДНОРОДНА МАТЕРИЯ БЕЗ ДРУГИ ПРИМЕСИ.СЪХРАНЯВАМЕ ГО В ЧУВАЛИ НА ТЪМНО И ПРОВЕТРИВО МЯСТО,КОЕТО СПОМАГА ЗА ЗАПАЗВАНЕТО НА ВСИЧКИ ПОЛЕЗНИ МИКРООРГАНИЗМИ В НЕГО ЗА НЕОГРАНИЧЕНО ВРЕМЕ.
Фирма:
Град:
website
Описание:
АВП - Деметра е фирма, която се занимава с производство на готови органични смеси за засаждане и периодично подхранване на саксийни растения, и такива отглеждани на открито. Смесите се използват и в зеленчуко производството. С нашите смеси спестявате време, пари и сте спокойни за крайния резултат! В готовите смеси на АВП - Деметра наличието на болестотворни организми, плевели е сведено до минимум. Ph стойностите са неутрални, но могат да се променят към по кисели и по алкални стойности.
Фирма:
Град:
website
Описание:
humustim.hit.bg
Хумустим доказано гарантира повишаване на добива и качеството на получената продукция, с голяма икономическа печалба. ФирмаАГРОСПЕЙС” ООД гр. Велинград, производител на течния органичен тор Хумустим и Агрохумустим. Подробно разработеният Агрокалендар по месеци, култури и земеделски практики, ще бъде ежедневен и ценен помощник на производителите в тяхното производство.