Категории

.

Транспортни услуги

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.asvaltirane.com/
Професионално асфалтиране на малки и големи площи
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://roadhelp.bg
Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил. Разполагаме с професионален репатрак за извършване на превоз на МПС с повредени или липсващи предни гуми. Пристигане на катастрофи и репатриране на катастрофирали автомобили до точка на клиента. Хиляди души годишно ни се доверяват и остават доволни. Без допълнителни такси и скрити условия! Превозване на катастрофирали и повредени автомобили, джипове, бусове, микробуси, мотоциклети, строителна техника, мотокари и др. Фирмата разполага с камион 7.5Т за по големи товари. Отзоваване на адрес до 30 минути!! Издаваме фактури за транспорт по ДДС!
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://evrohamali.com/bg
Евро Хамали е фирма за преместване, която предлага професионални услуги в сферата на транспортирането и пренасянето на вещи, мебели, оборудване и пратки на територията на град София. Преместване на офиси и домашно преместване. Предлага и хамалски услуги за извозване на стари и ненужни вещи или мебели, почистване на строителни отпадъци след ремонт и други.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://rentacar-sofia.com/
Рент а кар в София - коли под наем в София - rent a car Sofia - безплатна доставка в София. Евтини цени за всички автомобили под наем, коректно и любезно обслужване
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://drinkanddriveburgas.com/
Drink and Drive Burgas Пил ли си? Свържи се с нас: 0883 722 277 Най-добрата цена на Drink and Drive в Бургас. 24 часа 7 дни в седмицата. 1,90 лв. на километър. 30 % отстъпка при предварителна заявка на курс. Работим по цялото южно черноморие. Трябва само да се обадите на посочените телефони, за да се свържете с нашите сътрудници. Работното ни време е 24/7, затова не се колебайте да ни се обадите, когато пожелаете. Услугата „Drink and Drive“ е вече в Бургас. Ако сте на приятно място, с приятни хора, и вече сте изпили няколко от любимите си питиета не се колебайте да ни се обадите. Екипът ни ще ви закара безопасно с личния ви автомобил до избрана от вас точка.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://campcarbg.com
КЕМПКАР ЕООД предлага кемпери под наем за една незабравима почивка. Ние не предлагаме просто кемпър под наем, а Ви подаряваме нови изживявания и нестандартен начин да прекарате ваканцията си!
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://bochevtransport.com/


Бочев транспорт е фирма за
транспортни услуги, както в София така и за страната, утвърдила позициите си с
годините на професионална дейност. Фирмата извършва товарни превози, като
разполага с камиончета и бусове с различна товароносимост (до 2 тона), както и
с различна вместимост и височина, което я прави предпочитан партньор при частично
или цялостно преместване на домове и офиси.Фирма:
Град:
website
Описание:
Международни и Вътрешни превози на пътници ; Трансфери от и до курорти,летища,хотели и други.Луксозни автобуси,микробуси и автомобили под наем. Ванове - 8+1 ; Микробус - 18+1 ; Автобус - 28+1 ; Автобус - 48+1 ; Автобус - 50+1
Фирма:
Град:
website
Описание:
rotto-rent-a-car.info
Търсите коли под наем в София?! Екипът на РОТТО Рент а кар България ще Ви подпомогне да направите правилния избор за автомобили под наем. Ще се постараем да задоволим Вашите изисквания предлагайки само нови коли на територията на София и България, на конкурентни цени за рент а кар, винаги налични промоционални оферти и квалифициран екип. Доверете ни се и ще получите, това от което се нуждаете. От своя страна, ние ще постараем да дадем най-доброто и да се превърнем във Ваш постоянен рент а кар партньор.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Нашите улусги включват: групажни, комплексни транспорти услуги на територията на страната.