Категории

.

Тухли

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
блокове за зидария, колона за зид, единична тухла, коминни тела, паве тип Бехатон, тротоарни плочи, облицовъчни плочки, градински бордюри, капаци за зидове и колони, отводнителни елемнти и декоративни плочи
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.elven-bg.net
Фирма ЕЛВЕН е специализирана във внос и дистрибуция на: - Акумулатори с марката Black Horse   - Авто и мото аксесоари на фирмите Metzeler, Blizzard, Regina и Lazer   - Защитно и работно облекло, лични предпазни средства по безопасност при работа   - Тухли, керемиди и керамика - Автомобилни крушки Narva Акумулатори Фабриката за акумулатори Sombor е един от най-големите производители в Сърбия. Нейната продукция държи лидерски позиции на сръбския пазар и е добре позната в Кувейт, Италия, Русия и др. От 2007г. акумулаторите с марката "BLACK HORSE" се предлагат и на българския пазар. Акумулатори за мотоциклети LANDPORT обслужваеми необслужваеми капсоловани Авто и мото аксесоари гуми за мотоциклети Metzeler мото-екипировка: якета Blizzard вериги за мотоциклети Regina каски Lazer Защитно и работно облекло Предлагаме Ви изработени от специални материи работни панталони, якета, гащеризони, полугащеризони, полари, блузи, елеци, връхни дрехи и др. Лятно реботно облеколо Зимно реботно облеколо  Тухли, керемиди и керамика Фирма "Елвен" ЕООД е вносител и дистрибутор на керамика от сръбският завод Toza Markovic. В момента, предлагаме на пазара следните модели керемиди: керемиди GREAT KIKINDA M-333 керемиди HOLANDEZ M-993 керемиди BANAT M-997 керемиди SMALL KIKINDA M-272 керемиди CLASSICM-002 керемиди SKKP BIBER керемиди SKKP GLAZIRANT BIBER Автомобилни крушки Narva
Фирма:
Град:
website
Описание:
Вносител на тухли от Република Македония. Конкурентни цена и перфектно качество.
Фирма:
Град:
website
Описание:
nove.bg
Фирма "КА КОНСУЛТ - 04" ООД е създадена през март 2004г. с предмет на дейност: - Консултантска дейност и строителен надзор в областта на строителството - Kонсултантска дейност в областта на счетоводството, данъците и правото. - Извършва обследване за енергийна ефективност на енергийни потребители. Фирмата работи с 54 високо квалифицирани специалисти - архитекти и инженери, повечето със стаж над 15 години, отлично познаващи и използващи нормативните бази, както в проектирането и строителството, така и при осъществяването на строителния надзор, което гарантира добро качество на извършените услуги. Енергийна ефективност На 18.07.2005г. фирма "КА КОНСУЛТ 04" ООД с решение №7/А на Изпълнителния директор на Агенцията по енергийна ефективност получи Сертификат за акредитация № СА-ОСС-07/20.07.2005г.за извършване на обследване за енергийна ефективност и за извършване на сертифициране на сгради. Фирмата , разполага с нужните специалисти със съответното образование, които са завършили и курс на обучение "Обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради" и притежават Удостоверения за професионална квалификация.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата e директен вносител на тухли /четворки/ от Турция. Тухлите са пакетирани в палети и са по 5000 бройки в камион. Доствят се до ибран от куповача обект. Цената е с включен траснспорт и ДДС и е от най ниските на пазара.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Проектира и изгражда автоматични линии за производство на керамични тухли формат "4" и формат "8". Производителност до 60 млн. броя годишно нормален формат. Проектира автоматични линни за производство на керамични керемиди и капаци, неглазирани и глазирани (ангобирани). Проектира реконструкции и модернизации на съществуващи керамични заводи за производство на тухли и керемиди.
Фирма:
Град:
website
Описание:
top.bg
тел: 05327/ 21-41 20-57 Email: keramat_ad@top.bg