Категории

.

Търговия

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.puffyland.bg/
Плюшената играчка е повече от приятел за Вашето дете. Нашата концепция е да създаваме приятели, а не просто играчки, заради това и даваме възможност на всяко дете да направи само своята плюшена играчка - от пълненето с мек пух, до кръщаването и обличането. Puffyland.BG  ул. „Околовръстен път“ 214, в.з. Симеоново - север, София Ринг мол, 1434 София +359886558355
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.testeri-bg.com
Онлайн магази с най-ниски цени за парфюми тестери.Изключителни намаления и промоции на мъжки и дамски парфюми,тестери и комплекти.
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.opticmag.net
Онлайн магазин за оригинални мъжки и дамски слънчеви очила Ray-Ban Изключителни намаления и ежедневни промоции.Най-ниските цени на пазара.
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://leonardobansko.bg/
Ако сте фен на традиционната италианска кухня и уютната е луксозна атмосфера, има перфектно място за вас и то се нарича ресторант Леонардо. Ресторантът се намира в Банско и предлага голямо разнообразие от традиционни и съвременни ястия и уникална атмосфера.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://westroad.bg
онлайн магазин за GPS навигации за кола и камио, таблети, инвертори, wifi адаптори, радар детектори, сонари и аксесоари
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://naturalcare.bg
Naturalcare bg е онлайн магазин за био козметика. Предлагаме продукти за лице, тяло, коса, мъжка козметика, устна хигиена - всички продукти са без синтетични и химически вещества. Ще намерите био продукти от световни производители като Jason, Alba Botanica, Avalon Organics, Earth's Best Organic, Pacifica.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.elikab.bg
ЕЛИКАБ ООД гр. Добрич е фирма специализирана в търговия на електроматериали, LED осветление, кабели, проводници, електроапаратура и оборудване за дома, предпазители, битови осветителни тела, ключове, контакти, луни и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://pcmall.bg/
http://mallbg.com/ MALLBG –Онлайн магазин за ИТ техника – Топ цени – Опция купи на кредит Онлайн магазин за ИТ техника, лаптопи, телевизори, принтери и консумативи, игрови конзоли, фотоапарати, електронни четци. Промоции до -50%. Оферти с подарък. Лаптопи, е-четци, телевизори, фотоапарати
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://goo.gl/ooJ9hI
Барон ООД се занимава с продажба на различни видове детски атракциони. На своите клиенти фирмата предлага разнообразие от различни модели въртележки и карусели съпроводени от музика и светлини, различни модели клатушки, машини за топчета и др.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://uau.bg/
Фирма ‘Ахава’ ООД е създателят на онлайн магазина www.uau.bg. Освен вносител и дистрибутор на много брандове за България, магазин ‘Ахава’ е работното място и производителят на ръчно изработените картички, които онлайн магазинът предлага.