Категории

.

Търговия на едро - абразивни материали и изделия

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Стругарски услуги, фрезови услуги, шлайфане на детайли. Обработва черни и цветни метали. Изработва детайли по поръчка със собствени или доставени от клиента метали.
Фирма:
Град:
website
Описание:
АБРАЗИВ БГ"ООД е изклучителен представител на CARBO SCHROEDER Abrasivs,AWUKO , IMPERIAL за България. Фирмите са водещи в производството на шкурки за дърво, паркет, метали, лакове , кожи, пластмаса, стъкло, камък, строителство, MDF, HDF, OSB. Наши партнъори са водещи фирми в производсвото и търговията , Фабрики и цехове в София, Пазарджик, Пловдив, Велинград, Разлог, Плевен, Троян, Търново, Севлиево, Бургас, Варна и др. "АBRAZIW BG"ООД е изклучителен представител и на CARBORUNDUM. Производител на карбофлексови дискове(дискове за флекс), Шмиргелови дискове, Диамантени дискове/-Клиенти на фирмата са корпорации като Мercedes, Viking, BWV и много други. Предлаганите от фирмите продукти са с много високи характеристики и показатели, с коетосе спестяват време и пари, а обработената продукция е с перфектно качество. ................ОЧАКВАМЕ ВАШЕТО ОБАЖДАНЕ...............
Фирма:
Град:
website
Описание:
Внос на индустриални масла и химикали за леярство, машиностроене и хартиена промишленост. Продуктите на фирма PETROFER Германия намират приложение в следните индустриални области: закаляване, металообработване, валцоване на стомана и алуминий, смазване и хидравлика, корозионна защита, почистване, производство на хартия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
mela99.com
"МеЛа 99" ООД Фирма "МеЛа 99" ООД е търговско дружество, създадено през 1999 г. Нашият предмет на дейността включва: Производство, продажба и износ на работни облекла и лични предпазни средства Производство и продажба на фланци Внос и продажба на лични предпазни средства Внос и продажба на припои и други заваръчни консумативи Внос и продажба на металорежещи инструменти Внос и продажба на абразиви Търговия с индустриални машини, продукти и консумативи Фирмата ни се стреми да налага нови стандарти при обслужването на клиентите като им предлага голям избор на стоки и услуги. При запитване от страна на наш клиент, ние го анализираме, предлагаме набор от решения, до самата доставката на конкретното техническо средство или промяна в технологията на процеса, за да можем най-пълно да удовлетворим нуждите на клиентите си. Доставката на продуктите или услугите на фирмата е винаги при самия клиент с цел по-бърза оперативност, максимално удобство и решение, зависещо от конкретните условия. Надяваме се на бъдещо взаимоизгодно сътрудничество с нашите клиенти и доставчици. Електрически Машини Бормашини Перфоратори Плоскошлифовъчнамашинa Правa шлифовалнa машинa Фрези Циркулер трион Ъглошлайф Металорежещи инструменти МеЛа 99 ООД предлага пълната гама от металорежещи и металообработващи инструменти: стругарски ножове със запоени твърдосплавни пластини стругарски ножове от бързорезна стомана /кобалт/ листове за машинна и ръчна ножовка метчици - ръчни, машинни плашки райбери пили - плоски, триъгълни, квадратни, полукръгли, кръгли всички видове фрези зенкери свредла - с цилиндрична опашка, с конусна опашка, центрови менгемета патронници Фланци Фирмата изработва и доставя широка гама от плоски, ковани и специални фланци в съответсвие с БДС, ГОСТ, DIN, ANSI, BS, NS или по чертежи на клиенти. Фланците могат да бъдат изработени както от обикновенни, така и от високолегирани стомани. Изработваме всякакви видове стандартни и нестандартни фланци! Лични предпазни средства Антифони Защитни каски Защитни облекла Маски за дихателна защита Маски за заварчици Очила Работни ботуши Работни обувки Работни Ръкавици Щит за лице Работни обувки и облекло Работни обувки - Боти, обувки половинки, с метално бомбе, обувки цели, гамаши за заварчици, работни сандали, сабо. Работни облекло - Престилки, мушами с качулка, тениски, шуби, полугащеризони, гащеризони за еднократна употреба, престилки за заварчици, куртки, панталони, полугащеризони, светлоотразителни жилетки.
Фирма:
Град:
website
Описание:
berk-bg.com
Заводът за абразивни инструменти /ЗАИ/ е създаден през 1962 г. и е с най-големи традиции в производството и реализацията на абразивни изделия на българския пазар. Предприятието произвежда инструменти с керамична и магнезитова свръзка, карбофлексови дискове за рязане и шлайфане, както и диамантени абразивни инструменти. Фирмата притежава сертификат за качество ISO 9001:2000. Продукцията се реализира както на българския, така и на европейските пазари.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Абразивни материали и изделия - производство и търговия" съдържа сред вписванията за град БЕРКОВИЦА фирма ЗАИ АД. Ще се свържете най-лесно с ЗАИ АД на телефон 0953 88901.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ЕТИ БАНТ - БЪЛГАРИЯ Е ЕООД с адрес Пазарен 4А в Айтос можете да намерите на телефон 0558 29055. Дейността на ЕТИ БАНТ - БЪЛГАРИЯ Е ЕООД е Абразивни материали и изделия - производство и търговия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ДАЙМЪНД ТУУЛ СЪПЛАЙ БГ ЕООД, с адрес София, ул. Стар Лозенски път 37 и телефон 02 9731779 е вписана с основна дейност Абразивни материали и изделия - производство и търговия.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма ГЕОПРОДУКТ АД, с адрес Асеновград, ул. Б.Икономов 19 и телефон 0331 650 46 е вписана с основна дейност Абразивни материали и изделия - производство и търговия.