Категории

.

Търговия на едро - дървен материал

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://clima-tic.com
Климатици София, Перник, Дупница и Пловдив. Евтини и качествени климатици с монтаж и оглед на място. Известни и най-добрите марки. Ниска цена.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма Паркетерия предлага на професионално ниво услуги свързани с обработката на естествени паркети, редене, циклене, фугиране, лакиране и полиране. За да гарантираме качеството на извършените от нас услуги по монтажа, обработката и поддържането на паркета, фирмата работи по програма и с продукти на шведската фирма Bona X, световен лидер в производството на машини и консумативи за паркет. При нас можете да намерите на едно място всички видове естествени паркети и консумативи свързани с тях - первази, лепила, лакове, смоли, силикони, шкурки, препарати за почистване на паркет и т.н. Нашият стремеж е да получите най-добрия под, най-добрата цена според желанията, възможностите и нуждите ви. От 1918 година шведската фирма Bona X се стреми да предложи най-добрите продукти за повърхностна обработка на дървените подове. Днес ние предлагаме цялостна технологична схема за монтаж и обработка - машини за шлайфане, грундове, лепила, лакове и масла, средства за почистване и поддържане. Всичките ни продукти са безвредни за здравето на работещите с тях и за обитателите. В работата по монтажа ние прилагаме най-строг контрол и отговаряме на всички изисквания на нашите клиенти. Ето защо можем спокойно да заявим, че предлагаме най-доброто за Вашия под и даваме 5 години гаранция при спазване на цялата технологична схема за монтаж и поддържане. Горепосочените цени са за труд и не включват материалите. Цените са в лева за квадратен метър. Допълнително се заплащат извършените услуги, необявени и предварително съгласувани с майстора. Всички консумативи (лакове, смоли, китове и т.н.) се заплащат отделно по ценова листа и разходна норма. За постигане на високо качество на покриваемост и здравина на дървената повърхност производителите на лак препоръчват нанасянето на три ръце лак по технологична характеристика и междинно пришлайфане на първия слой лак. Цялостният разход при лакови покрития е около 300 - 360 гр на квадратен метър. При употреба на продукти, непознати от нашата практика, не поемаме отговорност за постигането на качествени резултати.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производство и търговия с дървен материал. Направа на палети и сушене на дървен материал.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата се занимава с производство на облицовки от дърво, дюшеме, ламперия и дървен сайдинг. Друга дейност е туризма фирмата разполага с 4 луксозни вили на КК " Яз. Батак " - Цигов Чарк
Фирма:
Град:
website
Описание:
Внос и Износ на дървени плочести материали, шперплат, ламперия, дюшеме, мебелни плотове, БИО Масла за импрегниране и поддръжка на дървесината, ЕКО изолация, дървени профили за врати и прозорци.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Производител на Дървен Материал от иглолистни трупи - греди, дьски, летви, ламперия, дюшеме, челни, первази, рендосани греди ( 10/10, 10/5).
Фирма:
Град:
website
Описание:
Янан Янкул ООД се занимава с дървопреработка и дървообработване. Произвежда амбалаж от дървен материал. Предлага евро палети и скари с различни размер, колове от различна дървесина и размери. Предлагания дървен материал е с гарантирано качество, което е причината Янан Янкул ООД да е предпочитан бизнес партньор за фирми от областта и страната. Фирмата е регистрирана за обработка на дървен опаковъчен материал по IPPC 15 / Стандарт 15 – стандарт за стерилизация на палети и дървен опаковачен материал за страните членки на ЕС/.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма Баташки Карлък ООД се занимава с дърводобив и дървопреработка. Приема поръчки за фасониран дървен иглолистен материал. Фирмата се занимава с производство на облицовки от дърво, дюшеме, ламперия и дървен сайдинг. Фирмата има офиси в гр. Ракитово и гр. Велинград.