Категории

.

Търговско оборудване

Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.nasluka-shop.com/spining-ribolov
В магазин Наслука ще намерите всичко необходимо за спининг риболова на най-ниски цени. Купете въдици, макари, изкуствени примамки и аксесоари за спининг риболов. Безплатна доставка и промоции. Блесни, воблери и силиконови примамки на ниски цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
https://www.nasluka-shop.com/ribolov-na-sharan
Купете въдици и макари за риболов на шаран в магазин Наслука на най-ниски цени. Голямо разнообразие на аксесоари за шарански риболов. Шаранджийско оборудване, живарници и кепчета, захранки, топчета и пелети, както и всичко за риболов на шаран на супер цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.comcombg.com/
Фирма "КОМ КОМ" ООД предлага голям набор от: Лабораторни везни, прецизни и други медицински везни, платформени везни, Електронни платформени везни, автомобилни везни, вагонни везни, взривозащитени везни, кранови везни, лентови везни, мини везни-джобен формат, търговски везни, системи за дозиране и контрол, системи за автоматизация и контрол, везни за поосово мерене и мерене в движение, везни за монорелсови пътища, тензометрични датчици, софтуер, измервателни блокове, датчици и др. Предлага покупката на всички видове везни на изгоден лизинг
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://3dbgprint.com/
3D printers предлага най-качествените 3D принтери и материали за 3D printeri на достъпни цени и добро обслужване ! 3dbgprint e официален представител на немският бранд 3Dfactories и холандския "BUILDER" за България! Висококачествени, лесни за ползване 3D принтери за създаване на реални триизмерни обекти! Използвайте въображението си и отпечатайте всичко което не сте могли да видите досега! Най-новата и иновативна технология за професионалисти и любители. За всички, които обичат перфектния дизайн, съчетан с функционалност!
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://maskata-shop.com
Всичко за вашето празненство, парти или събиране представено от онлайн магазин за карнавални стоки maskata-shop.com
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://xn--80appbbfhnw.com
Започнете вашия бизнес като закупите касови апарати от Сервиз Профинанс Д ЕООД София. При нас можете да намерите касови апарати на цени от 189лв с ДДС. С закупуването на касов апарат от www.профинанс.com вие можете да стартирате вашия бизнес безпроблемно.Тъй като в цената посочена по-горе вие получавате всички необходими документи които при проверка от Данъчните трябва да представите. Комплекта от документи съдържа : Договор за сервиз за 12месеца, Абонамент към мобилен оператора за СИМ-карта която осигуряван връзка със сървърите на НАП за 12месеца , Паспорт на касовия апарат, Свидетелство за регистрация заедно с Първи бон, Фактура издадена от нашата фирма с касов бон за направената от вас покупка, Кратка инструкция разработена от сервиз Профинанс Д ЕООД за по-лесна работа с закупения от вашата фирма касов апарат.
Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.gav-bulgaria.com/
Евростил 2003' ЕООД е официален представител на италианската GAV за България. "Евростил 2003" стартира своята дейност с внос на пневмоелементи GAV през 2003 г. Предлага богат асортимент от пневматични инструменти,отоплители, пистолети за боядисване, маркучи и шлаухи, пневматични инструменти, компресори, аерографи
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.ofis-obzavejdane.com
Офис мебелите се произвеждат по индивидуален проект.Материалите които използваме са разнообразни,като включват пдч,пдч с глацово покритие,боядисан мдф,фурнирован мдф,масив,полиглос,акрил,алуминий и др.Изработката на 3D проект и монтажът са безплатни.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.kaserviz.bg
Касови апарати,фискални принтери, ел.везни,POS оборудване,продажби,сервиз,консумативи.Доставка в цялата страна.Атрактивни цени и промоций на касови апарати за връзка с НАП.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.ofaya.com
Офая декор обзавежда магазини с щендери, стелажи, манекени, закачалки, шкафове, аксесоари, рафтове, мебели и др. Собствено производство и директен внос от производител.