Категории

.

Услуги - асансьори

Фирма:
Град:
website
Описание:
http://www.milalift.com/
“Мила лифт” ООД е създадена през 1995 год. в гр.София. От самото начало на нашата дейност, ние отдаваме приоритетно значение на доставка, монтаж, ремонт, сервиз, преустройство и модернизация на асансьори – като начин за улесняване на ежедневния живот и допринасяне за комфорта на всеки човек.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.rekoba.bg
РЕКОБА - БЪЛГАРИЯ ООД e създадена през ноември 1998 година и внедрява изделията с марката REKOBA при изграждане на асансьорни системи. Разработването и поставянето на системите за управление, контрол и диагностика на асансьорите в Айфеловатa кула и Московският университет поставят началото на интереса за създаване на техника за асансьори и отделянето на по - голямо внимание към тази област от REKOBA Relais und fermeldetechnik GmbH - Берлин. Тези процеси стартират през далечната 1975 година. Именно тогава е взето решение за изключителна специализация на компанията в областта на асансьорната техника.
Фирма:
Град:
website
Описание:
1. Гаранционна и извънгаранционна абонаментна поддръжка, ремонт и модернизация на асансьорни уредби; 2. Проектиране, доставка, монтаж и узаконяване на ас. уредби; 3. Доставка и монтаж на устройства за контрол на достъпа; 4. Денонощна аварийна база за своите клиенти; 5. Подмяна на релейни табла за управление с компютърни табла с честотен регулатор; 6. Модернизиране на кабини /нова визия и съвременен дизайн/.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.bullift.com
Консултации, проектиране, монтаж, модернизиране, поддръжка и сервизно обслужване на: - Всички видове електрически и хидравлични асансьори; - Панорамни, автомобилни, товарни, ножични, специални и кухненски асансьори и платформи; - Инвалидни подемници, платформи и асансьори; - Ескалатори и движещи пътеки. БУЛЛИФТ ООД е сертифицирана по Система за управление на качеството ISO9001:2008 от TUV NORD CERT GMBH & CO KG.