Категории

.

Услуги - заваряване и запояване

Фирма:
Град:
website
Описание:
www.weld-commerce.com.
Уелд Комерс внася машини, заваръчни материали и консумативи от Китай, Италия, Словения, Турция, Швеция, Австрия, представител на Voortman, Холандия
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
ET "ДИДИ" - ДАНИЕЛ ХИНКОВ извършва висококачествени услуги: заваряване и производство на изделия от АЛУМИНИЙ, INOX, МЕД и ЧУГУН с ТIG, ММА и МIG-МАG апаратури. Тясно сме специализирани в заваряване в аргонова среда. Фирмата произвежда богата гама изделия от метал: парапети - стълбищни, балконски и др. от INOX ,стъкло или черен метал; прави и вити стълби. Фирмата е производител на изделия за ресторантьорството - маси, шкафове, бенмари, стилажи, барплотове, мивки, маслоотайници и др. Фирмата проектира детайли и изделия от метал по спецификация на клиента. Фирмата е тясно специализирана в заваряването по системата "CASTOLIN" - запояване и наваряване на всички видове стомани, чугун, мед, алуминий и други. Допълнителни услуги: заваряване на авточасти, картери, скоростни кутии, лети джанти, блокове и всичко друго свързано със заваряване и наваряване. Всичките услуги са на коректни цени.
Фирма:
Град:
website
Описание:
elits.rousse.bg
Доставка на Авто-затъмняващи заваръчни маски.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ЗАВАРЯВАНЕ-ММ ООД с адрес София, ул. Слатинска 87 и телефон 02 8704167. Основната дейност на ЗАВАРЯВАНЕ-ММ ООД е Заваряване и запояване.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Заваряване и запояване" съдържа сред вписванията за град ГАБРОВО фирма ЕМ-ВАЛЕНТИН ИВАНОВ ЕТ. Ще се свържете най-лесно с ЕМ-ВАЛЕНТИН ИВАНОВ ЕТ на телефон 066 801775.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ВАП ХИДРО ЕООД с адрес Плевен, ул. Гривишко шосе 6 и телефон 064 882111. Основната дейност на ВАП ХИДРО ЕООД е Заваряване и запояване.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ВАЛЕНТИН КОЕВ-69 с адрес Опълченец Димитър Ковачев 59-А в Добрич можете да намерите на телефон 088 8659845. Дейността на ВАЛЕНТИН КОЕВ-69 е Заваряване и запояване.
Фирма:
Град:
website
Описание:
В каталога фирма БГ-ЦЗК ООД, с адрес София, жк. Сердика, Ул. Арх. Петко Момчилов 4 и телефон 02 9202006 е вписана с основна дейност Заваряване и запояване.