Категории

.

Водно стопанство

Фирма:
Град:
website
Описание:
  "Бела Еко Фиш" - Димитър Ангелов Фирма Бела Еко Фиш предлага Риба и зарибителен материал. Предлага шаран, бяла риба, толстолоб, сом, прав езерен рак и др. Разполага с елитен зарибител шаран 50 на 50 - гол люспест. Големина средно около 320гр - наличност 15000кг. Цена по споразумение.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Елеват Аквакултури има за цел да отговори на нуждата от внедряване на високи технологии в аквакултурите и аквапониката в България. Фирмата разполага с висококвалифицирани експерти, работещи върху технологии за развъждане и отглеждане на риба и други водни организми. Дейността на фирмата включва и експертни консултации в областта на модерните високотехнологични практики в аквакултурите, изготвяне на европейски проекти за сектор „Рибарство”, правни консултации в областта, създаване на нови рибни ферми, реконструкция и модернизация на съществуващи рибни стопанства.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ЕТ ЦЕНКОВ 64 - ПЕТЬО ЦЕНКОВ започва да се занимава с рибовъдство от 2005 г. с взимането под наем на рибарник в село Горник с площ 100 декара. Зарибява го с: шаран, толостолоб, амур и сом. През 2007 г. фирмата започва да произвежда и зарибителен материал. С взимането под наем през 2008 г. на язовир с площ 200 декара, в село Ракита, го зарибява с едри екземпляри шаран, бял толостолоб, бял амур и сом, и го пуска за спортен риболов. В язовира има още костур, каракуда, уклей и кефал в големи количества. Обособено е място за спортен риболов и развлечения (водни колела и лодки). Фирмата произвежда годишно риба за консумация 50 тона и зарибителен материал 10 тона. Издава ДДС фактури, сертификат за произход и ветеринарно свидетелство. Рибата се гледа в естествена среда и се храни с качествен фураж под постоянен контрол, което допринася за добрите вкусови качества. Фирмата търси сътрудничество с фирми - производители на фураж и търговци на едро.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма АПОЛО - ЙОРДАН ЙОРДАНОВ произвежда личинки, зарибителен материал и риба за консумация - шаран, толстолоб, амур от специално подбрани и селектирани собствени родители.Фирмата се занимава с тази дейност от 25 години. Контакти Горна Оряховицаул.Въча №110878 957 421; 0878 899 214 gu4i_84@abv.bg
Фирма:
Град:
website
Описание:
Данел – 97” ЕООД е фирма, която се занимава с внос и търговия на риба и рибни продукти – пресни, замразени, пушени и консервирани.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Продавам елитен зарибителен материал, шаран, амур, сом, щука, лин и толстолоб за консумация. Разполагам със собствен превоз. Елитна укрепнала личинка - гол шаран /майки от Унгария/.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата се занимава с производството на сладководна риба, която се отличава със забелижителни вкусови качества. В нея работят изключителни професионалисти, с дългогодишен опит в този бранш. Целите на фирмата са насочени в реализирането на изгодни продажби за произвежданата продукция.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ВОДОСНАБДЯВАНЕ ДУНАВ ЕООД с адрес Витоша 23 в ЛОЗНИЦА можете да намерите на телефон 08362 2002. Дейността на ВОДОСНАБДЯВАНЕ ДУНАВ ЕООД е Водно стопанство.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма БАРБИЗОН-Х.ГОВЕДАРОВ ЕТ с адрес Прогрес 17 в ПЛОВДИВ можете да намерите на телефон 032 648639. Дейността на БАРБИЗОН-Х.ГОВЕДАРОВ ЕТ е Водно стопанство.