Категории

.

Закусвални

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата се занимава с заведение за бързо хранене FAST FOODS "UFO" , животновъдство,рибовъдство, ФРАНЧАЙЗ , яхти
Фирма:
Град:
website
Описание:
заведение за бързо хранене
Фирма:
Град:
website
Описание:
Nordsee е немска верига от ресторанти за бързо хранене и обслужване, която отскоро плува и в нашите води. Заради мощните подводни течения, които отнасят бързото към нездравословното хранене, сме длъжни от самото начало да ви предупредим да не се хващате на въдицата. скоростта на обслужване в Nordsee може и да прилича на тази в останалите "хранителни вериги", но тук свършва всичко общо между тях. Мрежата на Nordsee изплува през 1896, когато група от собственици на кораби и търговци от бремен създават компани- ята Deutsche Dampffischerei-Gesellschaft NORDSEE. Основната им цел тогава е да доставят по най-бързия начин прясна риба във вътрешността на страната. Благодарение на попътния вятър в следващите стотина години бизнесът им се развива толкова добре, че освен за ри- болова и разпространението, фирмата започва да се грижи за вкусното приготвяне на улова и предлагането му в приятна за съвременния градски човек атмосфера.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИНЕЛ КЕЙ ООД с адрес Евлоги Георгиев 171 в София можете да намерите на телефон 02 943 40 79. Дейността на ИНЕЛ КЕЙ ООД е Баничарници.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма ИМПАС 94-М.ЕТОВА ЕТ с адрес Георги Мамарчев в Костандово можете да намерите на телефон 03544 217. Дейността на ИМПАС 94-М.ЕТОВА ЕТ е Заведения за бързо хранене.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ИЛ ДЕЗИДЕРИО ООД с адрес Приморско и телефон 089 8329969. Основната дейност на ИЛ ДЕЗИДЕРИО ООД е Заведения за бързо хранене.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Това е начинът, по който в каталога е вписана фирма ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ с адрес Сливен, ул. Д-р Миркович 2 и телефон 044 623515. Основната дейност на ИВАН ДОЙЧЕВ ЕТ е Баничарници.
Фирма:
Град:
website
Описание:
ИВАН БАРДУКОВ ЕТ в Пловдив можете да намерите на телефон 032 622 899. Фирмата извършва дейност "Заведения за бързо хранене".
Фирма:
Град:
website
Описание:
ЗАКУСВАЛНЯ ЧИЧО ХРАНКО в Бургас можете да намерите на телефон 056 821078. Фирмата извършва дейност "Заведения за бързо хранене".
Фирма:
Град:
website
Описание:
Класификация "Заведения за бързо хранене" съдържа сред вписванията за град Правец фирма ЗАКУСВАЛНЯ ХРИСИ. Ще се свържете най-лесно с ЗАКУСВАЛНЯ ХРИСИ на телефон 087 8917199.