Категории

.

Земеделие

Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Капково напояване - напълно в твоите възможности да си изработиш инсталацията сам! Предлагаме ви оптимално решение – инструкция, която ще ви позволи индивидуалните възможности на всеки земеделски стопанин. Инструкцията е разработена на базата на водещи световни практики и на изследванията и разработките на унгарския проф. А. Тод. Изграждането на система за капково напояване по тази инструкция ще ви даде възможност да икономисате средства, поливна вода и да увеличите добивите с над 60%. По желание на клиента изработваме и изпълняваме проекти за капково напояване За връзка: Стоян Ботев GSM 0885 426 034 Русе ПК 272
Фирма:
Град:
website
Описание:
В екоферма Фератица с помощта на червен калифорнийски червей преработваме отпадъка от едрото животновъдство в безценен за земеделието биохумус - като този, който естествено се намира в почвата и осигурява плодородието й. С висока концентрация е на хранителни и биологически активни вещества, както и полезни микроорганизми. На практика при дейността ни не остават отпадъци и замърсители. Намираме се в с. Виноградец, Пазарджишко. Защо да изберете биохумус за растенията си? • Запасите от азот, фосфор, калий, магнезий, калций и всички други полезни елементи са многократно по-високи в сравнение с оборския тор. • Хранителните вещества се освобождават постепенно и се усвояват лесно от растенията. • Растенията са по-здрави и силни, по-лесно понасят застудяване и засушаване, по-устойчиви са на патогенни микроорганизми. • Ускореното им развитие води до по-голямо натрупване на биомаса, по-рано узряват плодовете. • Подобрява се качеството на продукцията и се удължава срокът й на съхранение. • Натрупването на нитрати е пренебрежимо малко, сравнено с културите, торени с изкуствени торове и в пъти по-малко от тези, торени с оборски тор. Какво още се случва, докато биохумусът подхранва растенията? При продължителната му употреба добивите нарастват от 30% до 70% поради свойството на биотора да подобрява и укрепва функционирането на почвата като самостоятелна и самообновяваща се жива биосистема. Той • подобрява структурата й – прави я среднозърнеста и водоустойчива. • Това позволява абсорбирането на значителни количества продуктивна влага и хранителни вещества, които не се отмиват лесно. • Почвата придобива по-рохкав строеж, по-слаба пластичност, обработва се по-лесно и не се напуква силно при изсъхване. • Задържа повече въздух, топлина и влага. • Създават се благоприятни условия за развитието на полезните микроорганизми, които от своя страна поддържат плодородието й. • Детоксикант е за пестициди и тежки метали. Така биохумусът се оказва не само добро средство за директно торене, но и естествeн “лек” за почви, изтощени и умъртвени от натрупването на химикали, пестициди и всякаква друга човешка дейност.
Фирма:
Град:
website
Описание:
intech.bg
Проектиране и изграждане на оранжериини стъклени и полиетиленови конструкции, нови и употребявани, реконструкция и модернизация на съществуващи. Въздушни отоплители до 130 kW на парафин, дизел или газ; Комплексни решения при складиране, пакетиране, сортиране, заготовка подготовка и преработка на плодове, зеленчуци, цветя и семена. Машини за сгъване и лепене на кашони Измерителни прибори за температура, влага, рН, ЕС и други елементи Мобилна и стационарна техника за борба с болести и неприятели. Аерозолни агрегати, УМО и термоаерозолна техника Техника и технологии за механизирано и автоматизирано производство на разсади, подготовка на субстрати, пълнене на саксии и касети Семена, разсади, луковици за цветя, подправки, билки и зеленчуци Щеклинги и посадъчден материал от карамфил, гербера и роза препарати за растителна защита, мониторинг, Феромонови капани и феромони. Машини за полско зеленчукопроизводство: сеялки, садачки, вадачки, тирообразуватели, щангови, овощни и оранжериини пръскачки, поливни системи. Машини за прибиране на реколтата, бране на ябълки, череши, вишни. Пневматични ножици, компресори. Косачки за овощни градини, отклоняващи се секции.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.hydrogrow.eu
      Хидрогроу България ООД       Зеленчукови семена от DE RUITER SEEDS /Холандия/. Системи за биологичен контрол KOPPERT. Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за напояване на паркове, градини, спортни терени и селско-стопански площи. Доставка на материали за поливни системи.     СЕМЕНА     Домати Краставици Пипери Патладжани Пъпеши   Дини Лук Зеле Салати Спанак Сладка царевица   БИОЛОГИЧНА БОРБА     II Tuta absoluta II II Белокрилка II II Двуточков акар II II Листни въшки II II Сциаридни мухи II II Трипс II     ТОРОВЕ   II Органични II II Минерални II II Листни II   ХИДРОПОНИКА     II Субстрат II II Хранителни възли II     КАПКОВO НАПОЯВАНЕ      ОПРАШВАНЕ     II Опрашване чрез бомбуси II II Оранжерии II II Трайни насаждения II Хидрогроу България ООД ул. Пазарджишко шосе 4-ти км. Складова база "ХЪС" гр. Пловдив 4027 България office@hydrogrow.eu Телефон: +359 32 969420 Факс: +359 32 969235 Мобилен телефон: +359 889 677890 www.hydrogrow.eu            
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата се занимава с производство на селскостопанска продукция. Произвежда хлебна пшеница, царевица и маслодаен слънчогед. Една от водещите фирми в Област Враца с напълно обновен Машиннен парк.
Фирма:
Град:
website
Описание:
Фирмата се занимава с производство и търговия на български хибридни семена царевица и слънчоглед. Семепроизводство на качествени сертифицирани семена пшеница. Производство на леща, фий, грах, овес и кориандър. Фирмата продава минерални торове и препарати за растителна защита.
Фирма:
Град:
website
Описание:
www.magseeds.com
Сортови семена за зеленчуци, цветя и луковици от водещи световни производители. Професионални тревни смеси, градински цветя и декоративни храсти за озеленяване.